MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hej Inuś !
O, Ciocia się znalazła
A zgubiłam się ?????
Nie zauważyłaś tego?![]()
No....nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hej Inuś !
O, Ciocia się znalazła
A zgubiłam się ?????
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hej Inuś !
O, Ciocia się znalazła
A zgubiłam się ?????
No....nie
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Hej Inuś !
A zgubiłam się ?????
No....nie
To masz tak jak ja. Moja @ czasem panikuje, jak mnie nie może znaleźć. A ja zupełnie nie rozumiem, o co jej chodzi: przecież ja zawsze wiem, gdzie jestem
Ewa L. pisze:Masz rację Inuś. Ja też przeważnie wiem gdzie jestem i nawet wiem gdzie o tej porze będę jutro - w pracy.
KatS pisze:Inko, jak tam minęły Swięta? Wypoczęłas porządnie? A Twoja Duża?
Moli25 pisze:Mruuuuu
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są gupie. Nie chce im się mieć futerka i go myć jęzorkiem, to muszą myć swoje zdejmnowane futerka we wodzie. I wciąż i wciąż nie mają się w co ubrać. Moja Duża właśnie se myje futerka w pralku i się zastanawia, czy jej wysechną do jutra. Może jej nie wysechną, to zostanie w domciu z nami kotkami![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Pewnie że ma. Ino nie ma takowych co jej poczeba coby ubrać górę ludzia. A się boi że zmarznie bo troszku ją gardziołko boli.
Ja bym wolała coby została w domciu, ale wię że i tak potupta do tej pracy co jej wszystkie nie lubiamy a Duża najwiękcej![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Duża tylko udaje, że nie lubi pracy. Jakby prawdę mówiła, to by do niej nie tuptała
Hannah12 pisze:Inko, u nas tradycyjnie wiercą, teraz na dwa wiertła.
Dźwięk nie do zapomnienia.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 171 gości