Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ja też czekam na kuriera z nową paką Naturea. Przyjdzie mi zamawiać po dwie paczki x 2kg

2 kg mamy na miesiąc

A co to za mikstura, że się tak wypociłaś?
Co kupiłaś z mokrego w końcu ostatnio i Twoim kotkom nie smakuje?
Oj Klaudia co ja bym zrobiła zeby one jadły te moje ostatnie zakupy...
Absolutnie NIC, nawet nie podejdą i nie powąchają...

Tylko felix jest ok. I nic nie pomogło, mieszanki wybuchowe, Głodówki... NIC
Ktos chce kupic ?
Cena do uzgodnienia pokryje koszty przesyłki

Oj

Z tego co tutaj jest to ja miałam i mam i jest jedzone ze smakiem to Catz fine food (teraz też mam puszki i wczoraj otwarłam jedną i już dziś prawie nie ma, moje lubią bardzo) i Yarrah - zawsze znika, bardzo lubią wszystkie trzy koty. Ostatnio kupiłam pierwszy raz Feringa i średnio wchodzi, już raczej nie kupię. Kupiłam też smillę i to wcale nie smakuje, muszę oddać i dziś wybieram się na pocztę wysłać karmy dla potrzebujących.
Pozostałych, które zamówiłaś jeszcze nie miałam, no wiadomo prócz Feliksa kiedyś. Ja mieszałam dobre karmy z saszetką z gurmeta - ten mix jakoś dawał radę i kotki zjadały

Teraz nie muszę mieszać i nawet cosma posmakowała, bo moje koty dojadają to czego kiedyś nie chciały. Widać, czasem karma musi odstać swoje w szufladzie, nabrać mocy urzędowej
Nie rezygnuj z dobrych karm. Nowości czasem ciężko wchodzą, a też różne są smaki - np Cff ma tak dużo różnych smaków, że już nie ogarniam, które są uwielbiane, a które mniej. Wiem, że jest też jeden niezjadliwy, ale który... a może już jest zjadliwy

Ech ciężko nadążyć.
W sumie to ja mogłabym zamówić po jednej puszce Grau i o'canis. Jeszcze tego nie miałam, a nie będę musiała zamawiać całego wagonu w zooplusie na spróbowanie. Oczywiście pokryje koszty wysyłki