Bardzo proszę o zamknięcie wątku. Dziękuję.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2016 16:36 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

:mrgreen:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon mar 21, 2016 18:55 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

:ok:

gatiko

Post » Pon mar 21, 2016 20:33 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Czy numerki 60 (spódnica) i 65 (tunika) są nadal dostępne ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon mar 21, 2016 20:59 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Miodalik pisze:Czy numerki 60 (spódnica) i 65 (tunika) są nadal dostępne ?

Teoretycznie. Czekam na zwrot. Osoba powiedziała,że są stare i śmierdzące. Piszę o tym otwarcie, żeby nie było ,że oszukuję i kombinuję.
Oczywiście, jest to nieprawda. :cry: Nie wiem tylko, w jakim stanie rzeczy wrócą do mnie ? Jeśli w nienaruszonym , a takie były, jak wysłałam, to będą dostępne od ręki.
Jeśli będziesz zainteresowana, zapraszam . Odezwę się.

edit: rzeczy są takie, jak w opisie ...

gatiko

Post » Wto mar 22, 2016 19:05 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Ja już kupowałam od Ciebie - rzeczy były świetne :) Nie mam powodu aby wątpić, że teraz będzie tak samo. Daj znać jak dostaniesz zwrot :) I od razu pytanie - spódniczka ile ma pasie i w biodrach/pupie ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Wto mar 22, 2016 19:38 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Muszę się odezwać - kupowałam od Ciebie co najmniej dwa razy. Wszystko ładne, czyste, wyglądające jak nówki.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto mar 22, 2016 20:26 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Miodalik pisze:Ja już kupowałam od Ciebie - rzeczy były świetne :) Nie mam powodu aby wątpić, że teraz będzie tak samo. Daj znać jak dostaniesz zwrot :) I od razu pytanie - spódniczka ile ma pasie i w biodrach/pupie ?

8) Dam znać. Zobaczymy, kiedy nadejdzie zwrot. I w jakim stanie ? Bo jak będzie noszone, to nie przyjmę.
Przyznam,że nie mierzyłam jej . Ona jest rozciagliwa w pasie. Mieszanka (chyba ) bawełny z lycrą. Nie pomogę , bo nie mierzyłam.
:201461

gatiko

Post » Wto mar 22, 2016 20:31 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

pisiokot pisze:Muszę się odezwać - kupowałam od Ciebie co najmniej dwa razy. Wszystko ładne, czyste, wyglądające jak nówki.

Dzięki za odzew. :D

gatiko

Post » Śro mar 23, 2016 16:10 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

:201461 :D

gatiko

Post » Śro mar 23, 2016 20:28 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

A ja dostałam od Gatiko przepiękną sukienkę w stanie idealnym. O.

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro mar 23, 2016 20:39 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

sobie poczekałam na rozwój wydarzeń
i chyba już koniec tego cyrku na biednego misia

a swoją drogą, założyłam się o 2 wory karmy, że tak postąpisz gatico - i wygrałam :mrgreen:

szanowne Panie, to ja jestem tą chamską i ślepą klientką sklepu made in gatico

a teraz serio
chciałam załatwić to na spokojnie, ale ..... jak widać bezwzględność sprzedającej jest większa niż honor
pomijam fakt steku kłamstw oraz oszczerstw ad. mail itd.
na ten temat nie będę dyskutować bo nie mam z kim, przy takim poziomie kłamstwa

nie pominę towaru, który kupiłam dla potrzebującej dziewczyny (moja stówa z walentynek)
- ubrania śmierdzą ciuchlandem, to bardzo charakterystyczny zapach, nie idzie pomylić go z innym
- gratis- żółta sukienka? jest skosmacona miejscami i zaciągnięta z przodu, że prześwitująca jak siatka nie wspomnę
rozpakowałam (o głupoto kosmiczna) paczkę przy dzieciaku i co?
jeden wielki płacz, rozpacz i poczucie krzywdy - te dzieciaki z reguły dostają rzeczy zbędne, n-tego sortu
te rzeczy miały być "z serca, z szafy znajomej Pani, która zbiera na skrzywdzone kotki"
cudownie, czyż nie?

coś dodać?

a teraz - Ola, może wyślę do Ciebie jedną z rzeczy na obwąchanie?
a drugą do wybranego przez Ciebie admina?
skoro 'niedowidzę' , lubię afery i mam monotonne życie, o delikutaśności nie wspominając :roll:

a teraz wybaczcie, wracam do pracy
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro mar 23, 2016 21:50 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Nie udaję biednego misia. Po Twoich mailach , w których mnie obrażałas, poprosiłam o to,żebyś tego nie robiła - kinnia.
Nigdzie nie podałam publicznie Twojego nicku , do wiadomości innych , na forum.
Nie mam chęci wchodzić z Tobą w dyskusje, ponieważ potraktowałas mnie chamsko w mailach. Jesteś osobą mocno roszczeniową i niemiłą.
Czekałam na jakikolwiek odzew blisko 20 dni, nie powiedziałaś nawet słowa "przepraszam".

Po raz kolejny i ostatni, piszę jasno,że ja nie oszukuję i to, co napisałam na wątku - wątkach (dwóch) moich, jest prawdą. Nie użalam sie nad sobą , nie naciągam nikogo.

Jak mogę się utrzymywać z tych wątków - jak mogę zarabiać na życie - ? O to mnie też oskarżyłaś. Pomyśl, jak możesz potrafisz .
Skoro już tak szalejesz , to odmawiam przyjęcia przesyłki - dlaczego ?
Bo :
od złożenia oferty, do wpłaty, minęło ok 20 dni ? Nie chce mi się teraz szukać - można na wątku sprawdzić.
: bo zarzuciłas mnie oskarżeniami
: bo nakazałaś mi natychmiastowy zwrot pieniędzy i że wtedy będziesz milczeć
: bo - po prostu jesteś chamska i roszczeniowa ... a tak sie nie robi ...

Minęło wiele dni... za dużo. Skoro tak się zachowujesz, to nie wiem czego mogłabym oczekiwać w kopercie ...
Przykro mi.

edit- uważasz,że nawet jakbym sprzedała Ci rzecz z ciuchlandu ( na marginesie - kupowałaś ode mnie i tak rzeczy 2 używane , przeze mnie ) - to bym jej nie uprała i wysłała śmierdzącą ? Tak mi teraz przyszło do głowy....
Sukienka Miss Sixty , nie była noszona wiele razy i to jest prawda. Pisałam,że ma zmechacenie od torebki ,z lewej strony. Nie jest to zmechacenie, które jest bardzo widoczne,ale jest. Dlatego zaznaczyłam. Gdyby była tak zniszczona jak piszesz, to ja bym jej nie wystawiła wcale.
Nie jest prześwitująca ze starości. Bez przesady. Ona jest ( jak widac na zdjęciach ) taka mocno kompaktowa, jak się ja na siebie założy, to przecież ona się rozciaga/naciąga i nie jest wtedy już tak kompaktowa i jakiś "prześwit" w dzianinie jest. No na logikę , na boga ...
Przedstawiłaś te rzeczy w takim świetle,że sama siebie bym zastrzeliła, po tym co czytam. Tylko niestety, nie jest to prawda.

Posłuchaj mnie , kinnia... ( to mój ostatni mail na tym wątku , do Ciebie ) publicznie napisany , bo publicznie się "objawiłaś".

NIE założyłam wątku,żeby żebrać o kasę , żeby wyciągać od ludzi pieniądze na nie wiem co. Jest napisane na co potrzebuję. Można to wszystko łatwo sprawdzić.
Napisałam,że na moje zwierzaki. Nikogo nie oszukałam.

Bardzo proszę,żebyś już do mnie nie pisala. Ani na pw ,ani na maila,ani na wątku.

gatiko

Post » Czw mar 24, 2016 20:30 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

:201461 :D

gatiko

Post » Pt mar 25, 2016 14:45 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

witam ponownie-mogłabym prosic o wymiary nr 34?i 73 poprosze
"koty śpią z ludżmi,gdy tylko jest to możliwe,
w pozycji tak niewygodnej dla ludzi,
jak to tylko mozliwe dla kota"

franeczka2

Od: Czw cze 07, 2012 16:56

Post » Pt mar 25, 2016 14:53 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

franeczka2 pisze:witam ponownie-mogłabym prosic o wymiary nr 34?i 73 poprosze

Podam ale pozna pora.bo nie ma mnie w domu.
:)

gatiko

[poprzednia][następna]