Przykro mi ale nie mam w dalszym ciągu żadnej wiadomości od Sycul. Święta za pasem, szkoda Jajca będą musiały poczekać do następnych. Coś mi się ten debiutujący bazarek nie udał tak do końca Przepraszam Yasminko. Zdrowiej nam koteczko kochana
Gibutkowa pisze:I się wzięłam spóźniłam Jak by jeszcze były jajcowy bazar to proszę mnie kopnąć na PW
jeśli tak jest, to moim zdaniem trzeba anulować tę transakcję i zapukać do Gibutkowej
ja piszę, ze kupujący mają 3 dni robocze na reakcję - potem fant wraca do gry. A jaja są tylko na teraz potrzebne - bo święta, więc nie ma co czekać, niezależnie czy/jakie jest tłumaczenie Sycul. Kot potrzebuje kasy i już.
Też tak myślę. Sądzę,że wystarczająco długo czekałam na odzew. Napisałam do Gibutkowej, chciała wcześniej fioletowe. Może się uda Aldonka też chyba weźmie jeszcze jedno. Gdybym wiedziała wcześniej to nie wyłączyłabym z bazarku Elizy. Ona wpłaciła pieniążki za 3 dodatkowe jajka na PS.
to się czasem zdarza, ale na szczęście rzadko, no trafiło na Ciebie ale ileż można czekać? Tu nie chodzi o sprzedaż jak w sklepie ale o pomoc zwierzakowi.
to jakie zostały? Napisz w tytule LAST MINUTE i pójdą a jak nie - przykleisz brodę z waty i mikołajkami będą