Super pomysł, dzięki!!

Mam już fakturę za 16 kotów z Podlasia, następny tysiak poleci...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Chiara pisze:Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Napisz mi proszę Chiara, na PW- co i jak.
Dzięki! Z tego co wiem to Sylwia1982 albo Catangel robą takie pakiety za symboliczne kwoty. Zdjęcia można wziąć te, które są w wątku, bo są śliczne.
Dowiem się o dokładną lokalizację kota i telefon kontaktowy.
OK, też pomyślałam o CatAngel
Chiara pisze:Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Dzięki! Z tego co wiem to Sylwia1982 albo Catangel robą takie pakiety za symboliczne kwoty. Zdjęcia można wziąć te, które są w wątku, bo są śliczne.
Baltimoore pisze:Chiara pisze:Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Czy wiadomo coś o danych kontaktowych ?
kinia098 pisze:Bardzo dziękuję za nieocenioną pomoc dla potrzebujących kotów pod naszą opieką !
Niektóre nie kwalifikują się na talony. Za co byśmy je wysterylizowały ? I kiedy ?
Jak dobrze, że PS istnieje i nie odmawia pomocy !![]()
A klatka-łapka w użyciu, jest nam bardzo przydatna !
Chiara pisze:Baltimoore pisze:Chiara pisze:Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Czy wiadomo coś o danych kontaktowych ?
Nie wiem czy zauważyłaś mój wpis do Ciebie wyżej z linkiem do ogłoszenia ? Napisałam pw.
Chiara pisze:60 zł za kastrację kocura N°1783 to Kostek u Kini098 ( FV 2/01/2016 z dnia 16.02.2016 na kwotę 60 zł ),
Chiara pisze:
140 zł za sterylizację kotki N°1860 i kastrację kocura N°1861, koty wolno żyjące z Oleszyc ( FV 18/01/2016 z dnia 07.03.2016 na kwotę 140 zł ),
Chiara pisze:
120 zł za sterylizację kotki N°1857 i kastrację N°1858, Żaneta Bydgoszcz przed talonami ( FV 13/M/2016 z dnia 29.01.2016 na kwotę 120 zł ),
Chiara pisze:
470 zł za sterylizację kocic N°1559, N°1560, N°1561, N°1602, N°1854, N°1856 i kastrację kocura N°1855, Żaneta - Koronów i okolice ( FV 25/M/2016 z dnia 17.02.2016 na kwotę 470 zł ),
Chiara pisze:Chiara pisze:
80 zł za sterylizację kotki N°1859, bezdomnej ze wsi Kumów - pierwszy sukces we współpracy z nową lecznicą w Chełmie ( Rachunek 156/01/2016 z dnia 29.02.2016 na kwotę 80 zł ),
W zeszłym miesiącu zgłosiła się do pomocy lecznica z Chełma proponując cenę 80 zł za sterylkę. Zgodziłam się entuzjastycznie i wspomniałam na fejsie, że koty ze wsi pod Chełmem mają szansę na zabiegi w ramach PS.
Potem napisała do mnie Agnieszka:
"Mam dwie kocice pod Chełmem - sama bym opłaciła, ale niestety, ostatnio wpadliśmy w dołek finansowy i od kilku miesięcy nie możemy się wykaraskać. U mnie w domu wszystkie koty i psy po kastracjach. Natomiast te dwie zostały podrzucone na podwórko i już marcują. Karmimy je i mają gdzie mieszkać."
"Siwa dzień po zabiegu - konia z kopytami może zjeść. Cały czas ścigamy ją po całym domu, żeby znowu czegoś do jedzenia nie znalazła. Największe zdziwienie budzi to, jak ten podwórzowiec super odnalazł się w obcym domu. Chociaż już w okna zagląda i wyje, że chce na dwór. Kotka ze wsi Kumów."
Chiara pisze:"Witam
Mam wielką prośbę o pomoc w sterylizacji kotów w miejscowości Białka koło Krasnegostawu (lubelskie). Mężczyzna ma kilkanaście kotów, nie wiem ile kotek, a ile kocurków. Nie stać go na zapłacenie za zabiegi, jest strasznie zadłużony. To miły facet (pracował z moim mężem), ale niezaradny. Mężczyzna ten zgadza się na sterylizację. Próbowałam załatwić przez gminę, ale odmówiono. Jeśli to możliwe to proszę o pilną moc. Jest połowa marca i strach pomyśleć co będzie wkrótce skoro już jest tam taka gromada kotów."
Mail jak setki innych, dostałam go wczoraj, a piszę o nim już dziś, bo wetka sama z siebie dała cenę 60 zł za sterylkę.Lubelszczyzna się organizuje, bardzo się cieszę.
![]()
Koty dostały zgodę na zabiegi, a wetkę bym chętnie ucałowała!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 597 gości