A co to muszkieterzy? Czemu masz tam zostawić kaskę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Nie, nie zgadzasz się tylko bierzesz wyzwanie na klatę i fotografujesz zimęAle poważnie to ja też myślałam, że mam plamy na oczach (bo ostatnio jakieś mam) jak zerknęłam w nocy za okno. Ale to znowu taka koopa a nie śnieg :/ Ale może u Was jest lepiej
kalair pisze:klaudiafj pisze:Nie, nie zgadzasz się tylko bierzesz wyzwanie na klatę i fotografujesz zimęAle poważnie to ja też myślałam, że mam plamy na oczach (bo ostatnio jakieś mam) jak zerknęłam w nocy za okno. Ale to znowu taka koopa a nie śnieg :/ Ale może u Was jest lepiej
Ha ha, ja bardzo chętnie pofocę zimę Kochana, ale nie ma jej! To tylko namiastka, tzn, chwilkę leży śnieg, a za chwilę niewiele co, klapa, woda, gdzieniegdzie porządniejszy, ale malutko..
Muszkieterzy? Inter MarcheMarket. Towar będę wykładać, a że fajny-chyba po Lidlu jeden z lepszych-to zapewne sporo zakupów tam będę robić.
kalair pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Że tak powiem...
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Nie, nie zgadzasz się tylko bierzesz wyzwanie na klatę i fotografujesz zimęAle poważnie to ja też myślałam, że mam plamy na oczach (bo ostatnio jakieś mam) jak zerknęłam w nocy za okno. Ale to znowu taka koopa a nie śnieg :/ Ale może u Was jest lepiej
Ha ha, ja bardzo chętnie pofocę zimę Kochana, ale nie ma jej! To tylko namiastka, tzn, chwilkę leży śnieg, a za chwilę niewiele co, klapa, woda, gdzieniegdzie porządniejszy, ale malutko..
Muszkieterzy? Inter MarcheMarket. Towar będę wykładać, a że fajny-chyba po Lidlu jeden z lepszych-to zapewne sporo zakupów tam będę robić.
AhaMoże dostaniesz zniżkę
Albo bony
![]()
![]()
![]()
Super foteczki! Najbardziej podoba mi się Irysia z tymi drzwiami klimatycznymi w tleA drzwi do pokoi też masz takie szerokie? A wczoraj w tv była Lafi
W programie - Kot z piekła rodem
Całuję łepońki kochane :*** Safi taka słodka też, paczy i chce tego całuska w łeponiek
kiche_wilczyca pisze:kalair pisze:kiche_wilczyca pisze:Doberek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Że tak powiem...
Hihihihi
kalair pisze:klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Nie, nie zgadzasz się tylko bierzesz wyzwanie na klatę i fotografujesz zimęAle poważnie to ja też myślałam, że mam plamy na oczach (bo ostatnio jakieś mam) jak zerknęłam w nocy za okno. Ale to znowu taka koopa a nie śnieg :/ Ale może u Was jest lepiej
Albo bony
![]()
![]()
![]()
Super foteczki! Najbardziej podoba mi się Irysia z tymi drzwiami klimatycznymi w tleA drzwi do pokoi też masz takie szerokie? A wczoraj w tv była Lafi
Całuję łepońki kochane :*** Safi taka słodka też, paczy i chce tego całuska w łeponiek
O, Lafcia ma siostrę bliżniaczkę? Niespotykane!![]()
Safcia kocha całuski wszelakie!Przekażę od Cioteczki!
A drzwis a dość spre, szerokie owszem, ale wysokie na ponad 2 metry.
klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Nie, nie zgadzasz się tylko bierzesz wyzwanie na klatę i fotografujesz zimęAle poważnie to ja też myślałam, że mam plamy na oczach (bo ostatnio jakieś mam) jak zerknęłam w nocy za okno. Ale to znowu taka koopa a nie śnieg :/ Ale może u Was jest lepiej
Albo bony
![]()
![]()
![]()
O, Lafcia ma siostrę bliżniaczkę? Niespotykane!![]()
Safcia kocha całuski wszelakie!Przekażę od Cioteczki!
A drzwis a dość spre, szerokie owszem, ale wysokie na ponad 2 metry.
Ooo zrob zdjęcie drzwi pokojowych![]()
Ja mam w domu normalne, wąskiemam przejscie z salonu do drugiego pokoju i idealne to jest na szersze drzwi a też takie małe ciasne, ale coś było pokombinowane, bo widać drobne skrzywienie na ścianie. Kusi mnie, żeby wziąć młot i to rozwalić i wstawić szerokie drzwi
![]()
A co kupujesz, bo pisałaś u mnie, że planujesz zakupy? Ja wczoraj poszalałam, ale nakupiłam drobnostek, ale czasem taka drobnostka jest niezwykle istotna
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul i 57 gości