Katia K. pisze:Nie, no takie cudeńko na pewno ktoś zechce. W gorszej sytuacji są tabuny czarnych, burych, białych w czarne czy bure łatki.
Świetne macie te grafiki.
Dużo ślicznot wywalą, oddadzą do schronu albo utopią, nie mam żadnych złudzeń...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia K. pisze:Nie, no takie cudeńko na pewno ktoś zechce. W gorszej sytuacji są tabuny czarnych, burych, białych w czarne czy bure łatki.
Świetne macie te grafiki.
Mekebele pisze:ChiaraJa tu jestem, choć od święta się udzielam
Grajewo dziękuje za pomoc, kotkę w lecznicy dziś odwiedziłam, jedzonko dostanie gratisowe. Cudna jest panienka
Ewa.KM pisze:Mekebele pisze:ChiaraJa tu jestem, choć od święta się udzielam
Grajewo dziękuje za pomoc, kotkę w lecznicy dziś odwiedziłam, jedzonko dostanie gratisowe. Cudna jest panienka
Ta kotka z Kalinowa pod Ełkiem wróciła już z lecznicy. Niestety do domu nie jest wpuszczana. Podobno zdziczała w lecznicy i syczy na domowe koty. Siedzi z tym wygolonym brzuszkiem cały czas na parapecie. Po tygodniu spędzonym w lecznicy, w ciepełkuJest dokarmiana, może tam zostać na stałe ale jako kot wolnożyjący, nie domowy. Czy ktoś nie mógłby dać jej DT przynajmniej na miesiąc, aż się zrobi ciepło na dworze ?
Wysyłam dzisiaj dla niej pudełko styropianowe, ale dojdzie pewnie dopiero po niedzieli.
Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Napisz mi proszę Chiara, na PW- co i jak.
Chiara pisze:Baltimoore pisze:Ja bym jej wykupiła pakiet ogłoszeń, może znajdzie domek.
Napisz mi proszę Chiara, na PW- co i jak.
Dzięki! Z tego co wiem to Sylwia1982 albo Catangel robą takie pakiety za symboliczne kwoty. Zdjęcia można wziąć te, które są w wątku, bo są śliczne.
Dowiem się o dokładną lokalizację kota i telefon kontaktowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 591 gości