Jeśli możesz im pomóc... bezdomne koty pani Małgosi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2005 19:23

podziwiam i 3mam kciuki za dalsze powodzenie akcji :)

Mimo ze bardzo bym chciala pomoc to nie mam jak :( jestem na utrzymaniu rodzicow przez co rowniez oni utrzymuja moje koty a wcale tego robic nie musza tak wiec az wstydz prosic mi ich o pieniadze :(
Zostal mi jakis kg puriny ktorej moje koty nie jedza,przyda sie? jesli tak moge jakos podrzucic...
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Wto kwi 05, 2005 20:25

Emilka pisze:podziwiam i 3mam kciuki za dalsze powodzenie akcji :)

Mimo ze bardzo bym chciala pomoc to nie mam jak :( jestem na utrzymaniu rodzicow przez co rowniez oni utrzymuja moje koty a wcale tego robic nie musza tak wiec az wstydz prosic mi ich o pieniadze :(
Zostal mi jakis kg puriny ktorej moje koty nie jedza,przyda sie? jesli tak moge jakos podrzucic...

Emilko, nie ma sprawy, warte jest kazde cieple slowo :D

Jesli nie masz wokol zadnych dziczkow, to pewnie, ze mamie purina sie przyda :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Wto kwi 05, 2005 20:27

Mała pisze:i jak tam koteczka?

koteczka procz tego, ze strasznie dzika, jest w dobrej formie i jutro bedzie sterylizowana (dzieki Waszej pomocy :D )
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Post » Wto kwi 05, 2005 20:30 nr konta

poprosze o numer rachunku
Pozdrawiam
Iwona

Iwona

Od: Wto lut 05, 2002 15:55

Post » Wto kwi 05, 2005 21:01

jojo pisze:
Mała pisze:i jak tam koteczka?

koteczka procz tego, ze strasznie dzika, jest w dobrej formie i jutro bedzie sterylizowana

HURA :!: HURA :!: HURA :!:
I do gory!
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto kwi 05, 2005 21:02

:D
Ostatnio edytowano Śro kwi 06, 2005 12:55 przez jojo, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

jojo

Post » Wto kwi 05, 2005 21:06

W imieniu mamy, kotkow i swoim serdecznie dziekuje za wplacone pieniazki :D

chwilowo nie mam dostepu do konta, nie moge wiec wymienic komu kotki zawdzieczaja pelne brzuszki i jedna (jak wszystko dobrze pojdzie :roll: )
brak potomstwa w przyszlosci :D

na razie wiec ogolnie

DZIEKUJE SERDECZNIE JESTESCIE KOCHANI :love:

Obrazek

jojo

Post » Śro kwi 06, 2005 7:35

no to trzymam wielkie kciuki za sterylkę :ok:
pisz jak kicia sobie radzi i prosimy o zdjęcia(wiem ,ze nie masz cyfrowy,ja tez, chetnie bym pocykala te Wasze dziczki-a noz ktos by sie zakochał)
Pozdrowienia dla mamy :D
ObrazekObrazek

Mała

Od: Śro gru 29, 2004 21:20

Post » Śro kwi 06, 2005 12:17

moge prosic numer konta,udalo mi sie wysepic skromna sume...
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Śro kwi 06, 2005 20:00

koteczka juz jest ciachnieta :dance:

dochodzi do siebie, wkrotce ja odbieramy :D

jutro opisze szczegoly gdyz musze teraz uciekac :oops:

Wszystkim pieknie dziekuje :D

Obrazek

jojo

Post » Czw kwi 07, 2005 5:32

:D
:ok: żeby kicia szybciutko doszła do siebie
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw kwi 07, 2005 7:21

:D :D :D :D :D :D
zdrówka dla kici!!!

szacuneczek dla Mamy :king:

Ewa Hollain

Od: Pt lut 18, 2005 12:23

Post » Czw kwi 07, 2005 18:58

Hop!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt kwi 08, 2005 9:19

Slowa mojej mamy :D

Serdecznie dziekuje za pomoc, jaka dostalam. Koteczka z garazu jest juz wysterylizowana, w poniedzialek ja odbieramy :D i bedziemy przysposobiac do zycia w domu a pozniej szukac dla niej dobrego domku.
Nie mozna jej wypuscic w to samo miejsce bo znowu zamieszka w garazu :(
W kolejce do sterylki czekaja zamkniete w mojej piwnicy (ich sprawa byla opisywana w watku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=16809&start=0) kotki, ktore sa juz tak udomowione, ze nie nadaja sie do zycia na wolnosci, sa zbyt ufne, a niestety wskutek kratowania okolicznych okienek piwnicznych nie maja gdzie sie schronic :(

Pomoc, ktora kochani od Was otrzymalam umozliwila mi wreszcie zakup zapasu na kilka dni puszeczek, podrobow, makaronu, chrupek i karmy oraz oddanie zaleglych dlugow za te pokarmy :oops: Od pewnego czasu nie mialam srodkow na karmienie moich podopiecznych, nie spalam po nocach zamartwiajac sie...
Dokarmiam tez bezdomne pieski, lecze koty. Ostatnio wyrywalam bezdomnemu Kajtkowi zeby (staruszek) - Ma sie juz dobrze, je, przybral na wadze, wszystko sie zagilo :) Znalazlam i leczylam niedawno zamknietego w innej piwnicy (ok 3 tyg az do chwili znalezienia go) rannego Zwirka, ktory, dzieki forum znalazl dobry domek w Gliwicach, oraz wiele innych chorych, polamanych kotkow.
Wet, do ktorego chodze z dziczkami zna mnie juz i na szczescie stosuje znizki na drobne zabiegi i leki :)
Gdy wroci moj syn, pozycze od niego cyfrowke i porobie nocne zdjecia moich podopiecznych a jojo zamiesci na forum :D

Gdyby ktos chcial sie ze mna przejsc i zobaczyc, chetnie zapraszam (po godz. 21.00)

Raz jeszcze dziekuje za uratowanie zycia moim podopiecznym, a tym samym dodanie otuchy mnie, gdyz nie potrafie sobie wyobrazic, ze do nich nie pojde i pozostawie bez opieki.

Serdecznie pozdrawiam :D
MaK
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2005 9:27 przez jojo, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

jojo

Post » Pt kwi 08, 2005 9:23

:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]