Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
regularkate pisze:CatAngel pisze:A jak stoimy ze zwirkiem? Bo rano nie sprawdzalam.
Ściągnę Korkowi opatrunek
Do południa przywiozę, kurier z tym żwirkiem zrobił taką manianę, że głowa małaAle już jest.
mir.ka pisze:regularkate pisze:CatAngel pisze:A jak stoimy ze zwirkiem? Bo rano nie sprawdzalam.
Ściągnę Korkowi opatrunek
Do południa przywiozę, kurier z tym żwirkiem zrobił taką manianę, że głowa małaAle już jest.
miałaś dostawę przez GLS czy DPD?
ja od tego roku przeszłam na DPD i jestem zadowolona, bo to co GLS zaczął wyprawiać to szok, nigdy nie było wiadomo kiedy przyjadą
CatAngel pisze:Dziewczyny nie dawajcie Loli tej karmy suche rc diabetic, suche jest nico za duze dla niej i jej braku ząbków. Dzisiaj znow cala miska lezala nie ruszona. Wiec to jej chyba nie smakuje. Za to jak sie rzuciła na Kattovit suchy. To jakby dwa dni nie jadla.
CatAngel pisze:Wy to macie problemy z tymi kurierami
Ja to zawsze w dwa dni mam karme w domuczy to Gls, dpd, siódemka. Ciekawe od czego to zalezy.
CatAngel pisze:Dziewczyny nie dawajcie Loli tej karmy suche rc diabetic, suche jest nico za duze dla niej i jej braku ząbków. Dzisiaj znow cala miska lezala nie ruszona. Wiec to jej chyba nie smakuje. Za to jak sie rzuciła na Kattovit suchy. To jakby dwa dni nie jadla.
Asiap84 pisze:CatAngel pisze:Grafik oo 29.02-06.03
29.02. pon. rano Beata wiecz. Gosia
01.03. wtorek rano Tajron wiecz CatAngel
02.03. środa rano Tajron wiecz Asia
03.03. czwartek rano Beata wiecz.Tajron
04.03. piątek Gosia wiecz. Asia
05.03. sobota rano brak wiecz. brak
06.03. niedziela rano brak wiecz.brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 428 gości