Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OlaLola pisze:Dobre i złe wieści u Nas
Mam zdjęcia z nowego domku Bubusia, ma się super.
mam nadzieję, że zdjęcie się otworzy...
Niestety z adopcji wraca Tola.... mama Bubusia....
Musimy odebrać z adopcji Tolę. Tola to kotka bez oczka mama Jogusia i Bubusia. Dostała ją ode mnie na Dt Joanna z naszej Fundacji. W adopcji była 2,5 roku, niestety od początku nie była tolerowana przez drugą kotkę, nawet terroryzowana. Kobieta nie zrobiła NIC słownie NIC żeby kotce pomóc. Niczego nie zgłaszała. Tola wydrapuje się do sierści, jest gryziona przez tamtą kotkę. Nie ma mocy o behawioryście, ani innej pomocy. Mamy znaleźć Toli nowy "super, ekstra dom". Pani pisze o Toli, tak w skrócie:
Tola jest bardzo bojaźliwym kotkiem, każdy ruch, stukot ją stresuje. Jest naprawdę kochana. Myślę, że behawiorysta nic nie pomoże, gdyż nie chodzi o otwartość Toli, ponieważ Tolusia jest do Nas otwarta wręcz sama upomina się o pieszczotki. Jest bojaźliwym i lękliwym kotkiem ale myślę, że to wynik tego co kiedyś przeżyła.
Oczywiście Pani jest w ciąży i trwa u nich teraz remont. Dodam, Pani szukała Toli domu na własną ręke bez naszej wiedzy i zgody.
alessandra pisze:Tak bardzo przykro ...
Czyli będziemy ponownie ogłaszać na stronie? Gdybys nowe zdjecia i tekst podrzuciła tutaj lub na fb priv.? dziękuję
FElunia pisze:Kochane Ślepaczki! Znowu zasili Was kwota 120 zł z Ragdollotka. Wpłacać będą indywidualnie Ragdollowicze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości