MB&Ofelia pisze:Mry.
Mała Czarna Carmen miauknęła żeby poprosić o 71
Cokolwiek by to nie było to i tak będzie uważała że to dla niej
Ok to już zaznaczamy dla Carmenitki

Moderator: Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Mry.
Mała Czarna Carmen miauknęła żeby poprosić o 71
Cokolwiek by to nie było to i tak będzie uważała że to dla niej
magdalena99 pisze:Właśnie wróciłam z poczty, gdzie odebrałam przesyłkę z fantami z bazarku. Jest coś dla kotów i coś dla dużej. Dziękujemy
Necz pisze:79 w imieniu własnym i Zuzanny Kotek poproszę
................Zuza żąda jeszcze numerka 61.
anulka111 pisze:Przyszły fanty....pięknie dziękuję.
bagheera pisze:Do nas też już przyszlo, dziękujemy!
Nie wiem, co było, ale pewnie fajne, bo kociarnia sobie wzięła i chyba już zagoniła pod kanapę![]()
MB&Ofelia pisze:Fant w ciemno dotarł. Ofelia swoją część zeżarła. Część Czarnidełka obejrzały i obniuchały dokładnie obie. Największe zainteresowanie wzbudziła... koperta!Chyba był na niej list od Poli i Zuzi
Ewa L. pisze:bagheera pisze:Do nas też już przyszlo, dziękujemy!
Nie wiem, co było, ale pewnie fajne, bo kociarnia sobie wzięła i chyba już zagoniła pod kanapę![]()
Nie jestem pewna komu co ale ktoś dostał kolczyki. Może zapytaj jednak kociaste czy ci pokarzą chociaż co dostałaś.
bagheera pisze:Ewa L. pisze:bagheera pisze:Do nas też już przyszlo, dziękujemy!
Nie jestem pewna komu co ale ktoś dostał kolczyki. Może zapytaj jednak kociaste czy ci pokarzą chociaż co dostałaś.
Czerwona mysz z piórkiem i dzwonkiem
Najwyraźniej idealnie trafiła w gust, bo dziś spotkałam na samym środku korytarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości