Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
Powiedziala mu o powyzszym - udal, ze to nie do niego
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
On nieśmiały i słodki jest i skromny bardzo - nie wierzy, biedaczek, że tylu obrońców ma
Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
On nieśmiały i słodki jest i skromny bardzo - nie wierzy, biedaczek, że tylu obrońców ma
nie nie, ja mu powiedzialam, ze nie moze rzucac Mamutem po scianach
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
No bo jak on nie wie, o czym Ty do niego mówisz, to jak może uznać, ze to do niego?
Powiedz lepiej Mamutkowi, żeby nie rzucał się po ścianach i nie zwalał na Rollka
ascalithion pisze:Myszka.xww pisze:ja mu powiedzialam, ze nie moze rzucac Mamutem po scianach
Jak to nie, zapytał, przecież - o! - rzucam! I rzucił.![]()
Zgadłem???![]()
MariaD pisze:Myszko...![]()
Powiedz Rolkowi: "nie wierzę, by taki słodki, niesmiały, skromny koteczek jak ty rzucał Mamutem po ścianach, niezależnie co moje oczy widzą, nadal w to nie wierzę"
Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
No bo jak on nie wie, o czym Ty do niego mówisz, to jak może uznać, ze to do niego?
Powiedz lepiej Mamutkowi, żeby nie rzucał się po ścianach i nie zwalał na Rollka
Powiedzialam. Uwierzysz, ze mial jeszcze glupszy wyraz dzioba niz zazwyczaj?
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:MariaD pisze:Oberhexe pisze:ina pisze:Nie wierzęten grzeczny cichutki, nieśmiały kotecek na pewno nie może rzucać drugim kotem
![]()
![]()
To potwarz
Szkalują Rollka
Powiedzialam. Uwierzysz, ze mial jeszcze glupszy wyraz dzioba niz zazwyczaj?
Nie
ina pisze:Myszka, co Ty wypisujesz tutaj za brednie![]()
Rolluś nigdy, ale to nigdy nie ma głupiego wyrazu swojego pięknego pyszczka
No![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości