OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2016 7:46 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Już nie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 27, 2016 10:53 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu, u mnie piękne słoneczko ... wysyłam jego promyczki do Ciebie :)
Mróz, artysta pomalował szyby samochodów. Zima uparcie broni swojej pozycji i walczy o władzę ... ale próżny jej trud.
Wiosnę już słychać. Piękna Pani stroi się przed mroźnym lustrem, by z dumą rozłożyć fałdy swej sukni na ziemi...wyjść na przeciw ... podzielić się swym blaskiem, przekazać ciepło i urok spragnionym :)
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Sob lut 27, 2016 17:52 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Byłam dziś na tym cholernym badaniu.
Dzięki Agnieszko wielkie :1luvu:
Nic, a nic przyjemnego. Pieszczenie prądem i kucie igłami to tak w wielkim skrócie. Mierzenie odległości, zaznaczanie pisakiem punktów od-do, kopanie pradem, wyginanie nóg... Elektryczny Pastuch z Sinobrodym w jednym. Dzierganie i robótki ręczne. A wszystko to za moja zgodą :strach: Popitoliło mnie :placz:
Półtorej godziny trwało wedle wyliczeń dulczącej w poczekalni Agnieszki.
Nie jest źle choć mogłoby być lepiej. Pani Elektryczna dopatrzyła się dodatkowych nieprawidłowości w łapkach moich obu. O lewej stronie nożynki nie wspomnę. Ponoć to normalne po takich atrakcjach jakie były. Są trwałe zmiany...a może i nie. :roll: Zobaczymy co powie teraz neurolog i chirurg.
I... zus :mrgreen:

Wróciłam, przeprosiłam koty michą, popiłam p.bólowe i swiat znów piękny jest. :smokin:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 27, 2016 17:55 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Na Twoim miejscu oswajałabym się z myślą o pobycie na rencie :mrgreen: :evil:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Nie lut 28, 2016 8:52 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

meg11 pisze:Na Twoim miejscu oswajałabym się z myślą o pobycie na rencie :mrgreen: :evil:

Wypluj to słowo. :evil: Przez lewę ramię i z przytupem.
Choć wiem ,że to może tak wyglądać. Niestety. :cry:
Ale może nie :?

Wczoraj byłam ugotowana. Padłam .Ale jeszcze wyrobiłam się by Janusz moje rany badaniowe :wink: zobaczył. Barwny opis też swoje zrobił :twisted: Na pewno będzie miał respekt przed sadystą z aparatem. Niezłą fuchę ma taki lekarz, to tak swoją drogą . Oficjalnie może dręczyć ludzi i to za ich zgodą .
Dziś miał TZ iść na nockę ale znów mu zmienili wsio. Rano usłyszałam no mówiłem przecie 8O . Niooo, może i mówił ale nie do mnie :? Pogalopował na dzionek i do wieczora go nie zobaczym. Więc siedzim sobie z kotami i kotletami mielonymi w tle. TV gra. Koty bawią się. Polegują.
Niedziela jest :roll: Dzień jak co dzień.
Tylko ta różnica, że suche muszę na duś zamówić a przelew przejdzie dopiero jutro :strach: A miski prawie pustawe.
Kolejna niedziela :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 28, 2016 9:17 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Nie płacz, Kochana. Niech ta niedziela będzie spokojna.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 28, 2016 22:50 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:Nie płacz, Kochana. Niech ta niedziela będzie spokojna.

rycz mała rycz
płacz maleńka płacz
masz to u mnie od dziś

ta ta tam tam
:201439
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 29, 2016 8:56 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Za oknem biało.
Fujjjj, jak ja nie lubię takiej pogody. Wprost źle mi się na żołądku robi .Tak mi zostało po spacerach rannych z kateringiem. Teraz,jak nie mam kontroli nad tym, jest mi jeszcze gorzej. W swoim krótkim życiu :wink: nie sądziłam ,że brak mi będzie tych spacerów. Dźwigania nie . Ale tyle kotów znikło ,że żal mi straszny. Może i "za mnie" tak by się stało ale... Pani Tereska karmi ale... To starsza kobieta z łapką nie stanie.

Koty po śniadaniu. Czekają na nery. Janusz dziś w domu to podyga do dzików.
Złożyłam zamówienie na karmę i żwirek. Skromne ale złożyłam. Idzie tego jakby nic innego koty nie robiły tylko czyściły jelita :twisted: a potem je upychały. Jaki w tym sens? One go widzą jednak. :mrgreen:

Muszę założyć nowy wąt. Ale jeszcze deczko czasu potrzebuję modzi kochani. Ja wiem ,żem bezrobotna z duży czasem :oops: ale umysłowo to mnie ta niemoc dobiła totalnie :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 01, 2016 10:51 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wczoraj deszcz ze śniegiem dziś to samo.... wrrr.... ale na ulicach tylko śnieżna maź :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto mar 01, 2016 10:59 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Zakładasz nowy wąt, że Cię nie ma??

U nas też śnieg :evil:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 01, 2016 11:16 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

U nas też. Bielutko i cicho, około zera, ładnie :mrgreen:
Ask@ :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto mar 01, 2016 11:16 przez violet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto mar 01, 2016 11:16 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze:Zakładasz nowy wąt, że Cię nie ma??

U nas też śnieg :evil:

Jeszcze nie ogarnęłam się. Zawiesiłam " działalność" chwilowo. Źle się czuję i nawet rehabilitację odwołałam. Wyczerpało mnie też ustawiczne uświadamianie, że wh i rossman to nie żarcie dla kotów. A szyby w oknach są dobre tylko w zimę jako zabezpieczenie.
No i mam doła lekkiego. A nawet mocno lekkiego. Takiego ponad dwa metery i o stromych ścianach :mrgreen: Wczoraj matka znajomej w trosce o mnie rzuciła " nie wyglądasz na chorą. Wygladasz jak pączek w maśle " :strach:
O ile pączki jescze lubię o tyle masła nie. Sama wyobraźnia o tym jak się w nim pławie, jak mnie obkleja i ścieka... przyprawia o mdłości i chorobę morską. Beeee
Płacę cenę za bycie szczupłą całe wieki. I za to, że nie obnoszę się z problemami publicznie. Tak bywa.
U nas też brzydko bardzo.
Pada. Plucha.
Zimno
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 01, 2016 11:38 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu, wyglądasz bardzo dobrze. Widuję, to wiem. 8)
A komplementującymi :twisted: znajomymi się nie przejmuj.
I te doły zakopuj, proszę. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto mar 01, 2016 19:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Agneska pisze:Asiu, wyglądasz bardzo dobrze.
I te doły zakopuj, proszę. :ok: :ok: :ok:

Podkreślenie moje :placz:

Poszłam na spacer. Jak zwykle murek obeszłam sobie i zmokłam troszkę. Poszłam na grób Koteczki i Sekutnika. Blisko siebie leżą.Powiedziałam Koteczce ,że jej dzieci mają już swoje domki. Persia jako ostatnia powędrowała na swoje ale już wyleguje się na kanapie. Tak strasznie mi przykro ,że zginęła. Oboje auto zabiło.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 01, 2016 19:55 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asia.. jak rany .. :roll: 'wyglądasz dobrze' może znaczyć po prostu to co znaczy. Niekoniecznie, że 'grubo' . Znaczy - ładnie. No, jak Ci powiedzieć, że dobrze, żebyś sobie nie przeinaczyła na swoje ? :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]