Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pinezkowa pisze:Ja z głupim pytaniem - czy w piątek lub w sobotę są do podania jakieś zastrzyki?
mgska pisze:Ja mogłabym podjechać podać zastrzyki dzisiaj, ale nie wiem, czy Ptysiowi będę potrafiła![]()
Po zylexis dla Ptysia to chyba trzeba podjechać najpierw do lecznicy, tak?
Duszek686 pisze:Ja podjadę dzis z tymi zastrzykami i wezmę dla Ptysia z lecznicy - tylko nie będę mogła długo być.
Aga - śliczne zdjęcia - zwłaszcza Daria cudnie wyszła
mgska pisze:właśnie dostałam wieści z domku Niuni
"U nas wszystko w najlepszym porządku. Niunia i ja już nie możemy żyć bez siebieśpimy razem, jemy razem
Ze zdrowiem tez wszystko w porządku
"
pyma pisze:W takim razie Ola możesz spokojnie przyjść na dyżur
Basia i Czesia myślę że maja się znakomicie. Basia ( bura ) oczywiście jest bardziej wycofana i mniej ufna ale myślę ze to kwestia czasu. Czesława bawi się już zabawkami ( gania mysze na sznurku ) i pozwala do siebie dojść kiedy jesteśmy w kucki, wącha już rękę ale smakołyka z ręki jeszcze nie bierze, natomiast kiedy przebywamy w pokoju juz podchodzi do miski i przemieszcza sie. Barbara nas jeszcze bacznie obserwuje schowana pod biurkiem ale kiedy zbliżam sie przestała wczoraj syczeć.
Kupiłam karmę bezzbożowa na wage ale chyba im nie pasuje bo któraś zwymiotowała w sobotę wieczorem 2 x , na szczęscie mama przywiozła mi karme Royala i ta w tej chwili jedza bez problemu. Sa bardzo grzeczne , nie rozrabiają, z kuwety pięknie korzystają.
Postaram sie jutro podesłać zdjęcia.
mgska pisze:właśnie dostałam wieści z domku Niuni
"U nas wszystko w najlepszym porządku. Niunia i ja już nie możemy żyć bez siebieśpimy razem, jemy razem
Ze zdrowiem tez wszystko w porządku
"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości