Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze::201461![]()
![]()
KatS pisze:Eeee, ja nie mam aż takiej wiary w spryt Dużych, to jednak tylko ludzie
-Stella pełna wątpliwości
MB&Ofelia pisze:Moja Duża niedawno pilnowała coby Lilo i Nala se nie wyjadali z miseczków. Mówiła że musiała szypko szypko łapać miseczki, a i tak nie zawsze jej się udawało. No ale nic dziwmnego, w końcu Duże są tak wolne że każdy kot je prześcignie, prawda?
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Ineczko, nie było, to jest taki sposób na powolne wyrastanie ciasta.
Moja duża ma różne sposoby na ciasto.
Haker
Twoja Duża jest mądra. Moja mówi, że w każdym cieście jej zakalec wychodzi. Co to jest zakalec?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Ineczko, nie było, to jest taki sposób na powolne wyrastanie ciasta.
Moja duża ma różne sposoby na ciasto.
Haker
Twoja Duża jest mądra. Moja mówi, że w każdym cieście jej zakalec wychodzi. Co to jest zakalec?
Od razu mądra, nie. Ona nie jest mądra. Jak by była mądra to by robiła coś innego.
Inko, na co komu przecinki, czy można pisać bez przecinków. Ja o nich często zapominam. Nie lubię przecinków, są takie chude.
Haker
MaryLux pisze:Czasem są potrzebne, choć głupie. Moja @ je lubi, ale nie zawsze. Za to nie cierpi kropek, bo są takie ostateczne
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Czasem są potrzebne, choć głupie. Moja @ je lubi, ale nie zawsze. Za to nie cierpi kropek, bo są takie ostateczne
Ale za to jak ładnie brzmią - kropki, to takie miłe dla kociego ucha.
H
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Czasem są potrzebne, choć głupie. Moja @ je lubi, ale nie zawsze. Za to nie cierpi kropek, bo są takie ostateczne
H
Za to średniki są debilne: chcą być jednocześnie kropką i przecinkiem
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Czasem są potrzebne, choć głupie. Moja @ je lubi, ale nie zawsze. Za to nie cierpi kropek, bo są takie ostateczne
H
Za to średniki są debilne: chcą być jednocześnie kropką i przecinkiem
Nazwa też głupia średnik, co za określenie.
Podoba mi się za to myślnik, taki to na pewno jest mądry. Czy on cały czas myśli?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 171 gości