https://youtu.be/B2Eq8yVH5-Y

i Myszka troszkę obrażona:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catnaperka pisze:Dzisiaj powiększyła nam się rodzinaO Kangurka
![]()
Chlopak dochodzi do siebie ale już wiemy, że jest CUDOWNY i że bardzo Go kochamy! Zwiedził pokój, wskoczyl na krzeslo, na parapetA później położyl się w kłębuszku, żeby odespać ostatnie czasy.
Na razie wyniki krwi są mocno średnie - w Czterech Łapach wetka powiedziała, że dawno nie widziała tak słabej morfologiiWalczymy z silną anemią - prawdopodobnie wynikiem zaniedbania, wyniszczenia no i otwartego złamania a potem amputacji łapki. Za kilka dni zrobimy morfologie z rozmazem, żeby wykluczyć (podejrzewaną w schronie) białaczkę. Wierzę jednak, jestem przekonana, że to po prostu anemia i że Kangurek trafił do nas w ostatniej chwili bo wczoraj nic nie jadł w schronie, dzisiaj dostał kroplówę u nas i zjadl trochę kurczaka!
Pucuś i BuKa czychają podejrzliwie pod drzwiami
No i myślimy o nowym imieniu na nową drogę życia
PS. Jak mogę dodać zdjęcie?
lhooq pisze:Cześć
przepraszam jeśli piszę to w złym temacie, ale mam do was sprawę dziewczyny. Pracuję na terenie łódzkiej anilany, jest tutaj skupisko kilku firm, ale raczej do domów mieszkalnych daleko.[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, MrsWhite i 177 gości