Sihaja pisze:Dzień dobry
Dzień dobry Dorotko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:To prawda . Oprócz ISO mamy HACp , cos tam nas obejmuje i nie wolno bizuterii , zadnej o makijażu nawet nie wspomnę .
MalgWroclaw pisze:W sklepach, w których kupuję mięso (a robię to codziennie) panie noszą kolczyki. Zegarki też. Na palce nie zwracałam uwagi, na kolczyki akurat tak, bo lubię i czasem patrzę, co kto ma, jak się nudzę w kolejce. Że obrączkę można, a pierścionka nie, to już poprawność polityczna![]()
A ogólnie rzecz biorąc - wariactwo ma swoje granice.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki
![]()
![]()
![]()
w czym przeszkadzają kolczyki? Przecież mięsa uszami nie podajesz.
Niestety jakiś palant wymyślił takie coś że na stoisku mięsnym nie wolno posiadać zegarka, bransoletek, pierścionka, łańcuszka i kolczyków. Jedyną dozwoloną biżuterią jest obrączka. Nie wiem co ma jedno do drugiego ale dla mnie wymyślił to jakiś kompletny debil.
U mnie w restauracji jest kategorycznie zakaz noszenia wszelkiej biżuterii. Nic kompletnie.
Kiedyś audytor wychodził juz z restauracji (nie mojej) zauważył ze kierowniczka ma kolczyka w nosie, mały brylancik. To dowalil jej mandat 300 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 1317 gości