Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Post » Pt lut 05, 2016 16:33 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Hej |:) A co robisz ze skrzynkami, że tak ręcę masz obolałe? A skąd w ogóle masz skrzynki? :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 06, 2016 10:47 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Skrzynki miałam w zanadrzu :lol: I je musiałam przed malowaniem obrobić, a wtedy nie trudno o kontuzje i urazy, szczególnie jeśli się nie posiada warsztatu z prawdziwego zdarzenia, tylko tnie na kolanie :roll: Ale się goję i dziś już ręce zdatne do użytku :)
Jeszcze dwa machnięcia pędzla i będą skończone :ok: A znalazły swoje przeznaczenie, jako szafeczka pod kwiatki :) W razie potrzeby, w każdej chwili będę mogły się przeistoczyć w coś innego Obrazek

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 06, 2016 19:52 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Taa to wiem skąd miałaś skrzynki :D Osłonki na kwiatki to super pomysł :)

klaudiafj

Post » Sob lut 06, 2016 21:16 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

OO genialny wrecz:D

Kasia przepis nawet mojemu M. sie spodobal wiec bedziemy testowac:D
Ja najbardziej uwielbiam kuchnie hiszpanska <3 <3 <3

Uwielbiam gotowac ale zwykle jak wszystko ugotuje to najem sie zamymi zapachami lbo samym podjadaniem... i taka to robota...uwielbiam dlubac w kuchni choc potem po takich maratonach plecy mnie okrutnie bola ;(
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob lut 06, 2016 22:13 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

To powodzenia w gotowaniu, ciekawe czy Wam zasmakuje bo różnie bywa ;)
Ja wolę jak ktos gotuje dla mnie :twisted:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt lut 12, 2016 14:49 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

A gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było, hę? :D

klaudiafj

Post » Pt lut 12, 2016 15:37 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Gdzie ja nie byłam :wink: Odwiedziłam przyjaciół w Łodzi, posiedziałam trochę u Babci i załapałam się na faworki. Teraz wróciłam do domu... który tak się zasyfił, że latają tumany kurzu! SKĄD ja się pytam!?! Od rana sprzątam. Chwila przerwy dobrze zrobiła moim dłoniom, które się podleczyły, więc mogę spokojnie szorować podłogę :wink:

Aia

Post » Pt lut 12, 2016 18:21 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

:) No to fajnie czas spędziłaś! :)

klaudiafj

Post » Śro lut 17, 2016 17:11 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

To zaś ja :D Byłam tu już 15 razy ;p

klaudiafj

Post » Śro lut 17, 2016 17:40 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

hej hej witam sie

Nadrabiam forumowe zaleglosci :) pozdrawiam :)

PixieDixie

Post » Czw lut 25, 2016 23:37 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lut 26, 2016 8:53 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Mmmm... ta torba :D
Cena mnie ostudziła :oops:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt lut 26, 2016 9:06 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Asia kiedy taka szyjemy??:D

PixieDixie

Post » Pt lut 26, 2016 9:51 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Hej hej :)

Świetna ta torba! Znów mnie zainspirowała (dzięki Meg :D ) i szukam, co można stworzyć z jeansu. Problem jest jeden. Materiał :? Ja w spodniach nie chodzę... 3 lata temu wymyśliłam sobie posłanie z łatek jeansowych. Z entuzjazmem odłożyłam spodnie, które się mi akurat przetarły... i od tej pory "uzbierałam" tylko tą jedną sztukę :roll: + parę kieszeni od Meg :mrgreen: Próbowałam kupić jakiś używany ciuch przez Allegro, ale wychodzi za drogo (spójrzcie ile kosztuje torba z linku...)
PD - szyj! Masz na pewno więcej możliwości niż ja. Chłopu podprowadź spodnie :mrgreen:

Nie piszę u siebie, bo od dłuższego czasu gorzej. Czyli w zasadzie bez zmian, źle. Znów mi się śniło, że wołam Kaja. Myślę, że jest na leżance pod moim łóżkiem, robi się rano, więc chce Go wciągnąć do mnie pod kołdrę. Nie ma Go tam. Wołam, bo pewnie zaspał i jest u siebie na miejscu. Budzę się i nawet chce sprawdzić, ale myśl jest szybsza, przypominam sobie, że nie ma Go w ogóle. Nie znoszę tej myśli

Aia

Post » Pt lut 26, 2016 12:34 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Może w jakims lumpeksie? Na wagę można wyczaić za grosze.

Trzymaj się Aiu :201428

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

[poprzednia][następna]