Zuzia i Pola po raz 35

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2016 23:59 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Zaplanuj wtedy urlop . I niech sie inne martwia :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lut 25, 2016 15:25 Re: Zuzia i Pola po raz 35

barbarados pisze:Zaplanuj wtedy urlop . I niech sie inne martwia :twisted:

No widzisz żebym wiedziała wcześniej. Urlop na czerwiec zaplanowałam. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lut 25, 2016 15:48 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Dziś rozmawiałam z kierowniczką na temat wyników audytu.Zapytała czy się zapoznałam z jego wynikiem i czy się zgadzam. Powiedziałam że owszem pobieżnie zapoznałam się na tyle na ile starczyło mi czasu i nie z wszystkimi zarzutami się zgadzam. Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki i że brałam wędliny gołą ręką bez rękawiczki. Nie noszę ani zegarka, ani pierścionka, ani bransoletki, ani łańcuszka , ani kolczyków od momentu kiedy rozpoczęłam pracę w Stokrotce. Nie podaję wędlin ani mięsa gołą ręką tylko odzianą w jednorazowe rękawiczki. Audytorce pokazywałam tylko terminy przydatności mieszczące się w kasetkach zdejmując kasetkę ze szpilki wbitej w wędlinę. Przestrzegam tego bo wiem jakie to ważne. Jedyne do czego mogę się przyznać to to że nie zmieniłam kasetki na kasetkę promocyjną boczku. Powiedziałam kierowniczce że jeśli chodzi o HACP to uważam że nie ja jedna tam pracuję więc winę ponosimy wszystkie. Tylko niech weźmie pod uwagę ile jest moich podpisów a ile reszty dziewczyn. Nie mówię że jestem idealna i wszystko robię perfect bo i mnie się zdarza nie wypełnić HACP bo zapomniałam , nie miałam czasu mniejsza o powód ale jak się wpisuję i widzę coś nie uzupełnionego to uzupełniam a nie zostawiam wolną rubrykę i mówię że nie podpisałam bo mnie wtedy nie było.
Kierowniczka wytłumaczyła że nie złości się na mnie tylko na to że na stoisku tam gdzie można mieć wpadkę to myśmy tę wpadkę miały.
Prawda jest taka że jeśli nie wyszkolimy odpowiednio nowych dziewczyn i jeśli moja wszechwiedząca koleżanka zacznie się choć trochę przejmować i nie będzie miała wyrąbane na wszystko to nigdy nie będziemy miały choć zadowalających wyników.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 25, 2016 16:23 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:(...) i jeśli moja wszechwiedząca koleżanka zacznie się choć trochę przejmować i nie będzie miała wyrąbane na wszystko to nigdy nie będziemy miały choć zadowalających wyników.

powiedziałaś kierowniczce o tym ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 25, 2016 16:40 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:(...) i jeśli moja wszechwiedząca koleżanka zacznie się choć trochę przejmować i nie będzie miała wyrąbane na wszystko to nigdy nie będziemy miały choć zadowalających wyników.

powiedziałaś kierowniczce o tym ?

Tak powiedziałam. Za tydzień ma skontrolować HACP i sprawdzić kto wpisuje a kto nie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 25, 2016 17:17 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ale dzień... dobrze jednak, że wyszło szydło z worka i mogłaś powiedzieć co o tym wszystkim myślisz :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 25, 2016 19:02 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki

8O 8O 8O
w czym przeszkadzają kolczyki? Przecież mięsa uszami nie podajesz.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 25, 2016 19:45 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki

8O 8O 8O

Niestety jakiś palant wymyślił takie coś że na stoisku mięsnym nie wolno posiadać zegarka, bransoletek, pierścionka, łańcuszka i kolczyków. Jedyną dozwoloną biżuterią jest obrączka. Nie wiem co ma jedno do drugiego ale dla mnie wymyślił to jakiś kompletny debil.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw lut 25, 2016 19:56 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:

8O 8O 8O

Niestety jakiś palant wymyślił takie coś że na stoisku mięsnym nie wolno posiadać zegarka, bransoletek, pierścionka, łańcuszka i kolczyków. Jedyną dozwoloną biżuterią jest obrączka. Nie wiem co ma jedno do drugiego ale dla mnie wymyślił to jakiś kompletny debil.

U mnie w restauracji jest kategorycznie zakaz noszenia wszelkiej biżuterii. Nic kompletnie.
Kiedyś audytor wychodził juz z restauracji (nie mojej) zauważył ze kierowniczka ma kolczyka w nosie, mały brylancik. To dowalil jej mandat 300 zł
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lut 25, 2016 20:48 Re: Zuzia i Pola po raz 35

W każdej pracy są różne tego typu kfajtki

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 25, 2016 21:09 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ojej, audyt.. Poważna sprawa. Buziaki dziewczyny :*

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lut 25, 2016 21:17 Re: Zuzia i Pola po raz 35

W sklepach, w których kupuję mięso (a robię to codziennie) panie noszą kolczyki. Zegarki też. Na palce nie zwracałam uwagi, na kolczyki akurat tak, bo lubię i czasem patrzę, co kto ma, jak się nudzę w kolejce. Że obrączkę można, a pierścionka nie, to już poprawność polityczna :roll:
A ogólnie rzecz biorąc - wariactwo ma swoje granice.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 25, 2016 23:09 Re: Zuzia i Pola po raz 35

To prawda . Oprócz ISO mamy HACp , cos tam nas obejmuje i nie wolno bizuterii , zadnej o makijażu nawet nie wspomnę .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lut 26, 2016 1:01 Re: Zuzia i Pola po raz 35

a piłyście jeszcze tak? I żyjecie, prawda?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 26, 2016 7:49 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]