Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Zaplanuj wtedy urlop . I niech sie inne martwia
Ewa L. pisze:(...) i jeśli moja wszechwiedząca koleżanka zacznie się choć trochę przejmować i nie będzie miała wyrąbane na wszystko to nigdy nie będziemy miały choć zadowalających wyników.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:(...) i jeśli moja wszechwiedząca koleżanka zacznie się choć trochę przejmować i nie będzie miała wyrąbane na wszystko to nigdy nie będziemy miały choć zadowalających wyników.
powiedziałaś kierowniczce o tym ?
Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki
![]()
![]()
![]()
w czym przeszkadzają kolczyki? Przecież mięsa uszami nie podajesz.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie zgadzam się z zarzutem iż miałam nie dozwoloną na stoisku biżuterię czyli w tym przypadku kolczyki
![]()
![]()
![]()
w czym przeszkadzają kolczyki? Przecież mięsa uszami nie podajesz.
Niestety jakiś palant wymyślił takie coś że na stoisku mięsnym nie wolno posiadać zegarka, bransoletek, pierścionka, łańcuszka i kolczyków. Jedyną dozwoloną biżuterią jest obrączka. Nie wiem co ma jedno do drugiego ale dla mnie wymyślił to jakiś kompletny debil.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 1185 gości