wygląda na szczęśliwa kotkę.kalair pisze:Czy one wyglądają na nadpobudliwe?![]()
![]()
A mnie ćmi ciut ząb po spotkaniu z zebolozka wczoraj.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wygląda na szczęśliwa kotkę.kalair pisze:Czy one wyglądają na nadpobudliwe?![]()
![]()
klaudiafj pisze:Haha no to super! To Lafi się przyda najbardziejA masz już tunel?
anulka111 pisze:wygląda na szczęśliwa kotkę.kalair pisze:Czy one wyglądają na nadpobudliwe?![]()
![]()
A mnie ćmi ciut ząb po spotkaniu z zebolozka wczoraj.
kalair pisze:Dorota pisze:Śniło mi się, że tymczasowałm Lafi
Sorki, Dorotka, ale nie polecam!
Chyba, ze śpisz dniami, a buszujesz nocami..
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Śniło mi się, że tymczasowałm Lafi
Sorki, Dorotka, ale nie polecam!
Chyba, ze śpisz dniami, a buszujesz nocami..
Rożnie bywa![]()
Jak by co, to polecam się
klaudiafj pisze:A Twoje panny lubią acanę? Dawno temu po śmierci Maciusia kupiłam Kitusi, bo nie chciała nic jeść i też tego nie ruszyła :/
klaudiafj pisze:2 kg?! hehe w acanie jest za dużo roślin strączkowych i podejrzewam, że dlatego u mnie nie smakowała.
kalair pisze:klaudiafj pisze:2 kg?! hehe w acanie jest za dużo roślin strączkowych i podejrzewam, że dlatego u mnie nie smakowała.
Acana to jedna z kilku najlepszych karm dostępnych w Polsce. Gdybym to ode mnie zależało, to jadłyby tylko acanę. Świeże mięso, bezzbożówka. I tak ma być.
Moli25 pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:2 kg?! hehe w acanie jest za dużo roślin strączkowych i podejrzewam, że dlatego u mnie nie smakowała.
Acana to jedna z kilku najlepszych karm dostępnych w Polsce. Gdybym to ode mnie zależało, to jadłyby tylko acanę. Świeże mięso, bezzbożówka. I tak ma być.
U nas tez acana szybko poszła![]()
hej dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 17 gości