Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:A ja bym chętnie wzięła tak z roczny urlop dla podratowowania zdrowia i nerwów, ale mi nie przysługuje. Nie musiałabym się tak ciągle śpieszyć. Ale niestety, mamy kilka tysięcy opłat i spłat miesięcznie i muszę dzielnie chodzić do pracki. A w domku mam drugi etat na czas nieokreślony.
agusialublin pisze:http://gurbacka.pl/
Dziewczyny, poczytajcie, niesamowite rzeczy o zdrowym żywieniu babka pisze
Moli25 pisze:Dobry wieczor![]()
Dzis pojechalismy do ikei po szafkę na buty, do szafy na przedpokój bo jakis taki haos zapanowałpotrzebowaliśmy taka 60 cm i akurat była w promocji 22 zł
ok nie było by w tym nic śmiesznego ale jutro musimy jechac chyba po druga bo ta na buty została zaadoptowana przez Futra
![]()
Dzis pojechalismy do ikei po szafkę na buty, do szafy na przedpokój bo jakis taki haos zapanowałpotrzebowaliśmy taka 60 cm i akurat była w promocji 22 zł
ok nie było by w tym nic śmiesznego ale jutro musimy jechac chyba po druga bo ta na buty została zaadoptowana przez Futra
![]()
![]()
KatS pisze:Marta, jaka przodownica pracy![]()
![]()
Ja bym chciała wygrać w Lotto, mogłabym się całe życie wtedy tylko uczyć i pracować ewentualnie dla przyjemnosci, ale nie dlatego że muszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości