PiotrekŁódź pisze:Witam.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby polecić mi sprawdzonego weterynarza z Łodzi i okolic u którego leczył problemy gastryczne ? Otóż staram się wyleczyć mojego kocurka z permanentnego rozwolnienia, walczę z tym od poprzedniego lata, niestety nie udało się go wyleczyć całkowicie, czasami jest całkiem ok (kot potrafi panować nad potrzebami, jeżeli czuje potrzebę idzie się załatwić, jest czysty), a czasami posiada wodniste stolce nad którymi całkowicie nie panuje. Leczyłem go w jednej przychodni pod Łodzią, bez większego efektu, obecnie leczę go na Pojezierskiej. Kot był już leczony na wszelkie możliwe sposoby, miał wykonane wszelkie zalecane przez weterynarzy badania, niestety bez zadowalających efektów. Zawsze stosowałem się do zaleceń weterynarzy, wszystkie leki były podawane wg. ich zaleceń. Czy ktoś mógłby polecić kogoś sprawdzonego ? Kocurek jest znajdą którą ktoś kiedyś odrzucił pewnie przez chorowanie, natomiast ja mu chce pomóc ze wszystkich sił, bo jest na prawdę wyjątkowy i jest ważną częścią mojego życia.
Przepraszam, jeżeli moje pytanie jest w nieodpowiednim dziale, ale niestety słabo jeszcze znam to forum, a bardzo zależy mi na czasie.
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za pomoc.
Dr Jarosław Charmas
odszedł z lecznicy As, przyjmuje tutaj http://benevet.pl/
Bardzo dobry lekarz, gorąco go polecam
Albo dr Jarosław Balcerak w Asie