Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Zaczęło mnie kaszlisko przyduszać więc łyknęłam syropku i znów jest to samo. Czuję się jak pijana, szumi mi w głowie. Dla kogoś kto od kilku lat nie miał w ustach alkoholu to naprawdę nie fajne uczucie.
Zaznaczam że nigdy nie miałam problemów z alkoholem w sensie że nie nadużywałam go a nie piję bo po prostu nie mam na niego ochoty i nie smakuje mi. Uznałam że po co mam pić coś po czym się źle czuję.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Zaczęło mnie kaszlisko przyduszać więc łyknęłam syropku i znów jest to samo. Czuję się jak pijana, szumi mi w głowie. Dla kogoś kto od kilku lat nie miał w ustach alkoholu to naprawdę nie fajne uczucie.
Zaznaczam że nigdy nie miałam problemów z alkoholem w sensie że nie nadużywałam go a nie piję bo po prostu nie mam na niego ochoty i nie smakuje mi. Uznałam że po co mam pić coś po czym się źle czuję.
znaczy sie musisz zacząć pić![]()
![]()
na początek polecam winkamniam mniam mniam
szum głowy minie wierz mi![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze::kotek:![]()
Cześć Maryś !
![]()
![]()
Co porabiacie ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze::kotek:![]()
Cześć Maryś !
![]()
![]()
Co porabiacie ?
Żyjemy. Przynajmniej tak nam się wydaje
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Cześć Maryś !
![]()
![]()
Co porabiacie ?
To lepiej niż ja. Zaraz wychodzę by umrzeć .
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:
![]()
![]()
Co porabiacie ?
To lepiej niż ja. Zaraz wychodzę by umrzeć .
Nie rób tego. Kto się zajmie Zuzią i Polą?
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:To lepiej niż ja. Zaraz wychodzę by umrzeć .
Ojejale jak to
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Ewa a podobna PRACA USZLACHETNIA więc gdzie do umierania:
Ale napisane jest też :że " LENISTWO USZCZĘŚLIWIA"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, zuza i 343 gości