klaudiafj pisze:Wszystkiego dobrego Inusi![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wszystkiego dobrego Inusi![]()
![]()
Hannah12 pisze:MB&Ofelia pisze:Hannah12 pisze:A moja się rano nie może obudzić, chodzi po domu i oczy mruży i nie pozwala głośno nic miaumówić.
Haker
Haker. To weś ty jej tak miauknij w ucho coby się od razu obudziłaJa za moją tuptam do łazienku i każę się miziać, a później tuptam do kuchni i czekam na śniodanko. I paczam na Dużą coby się szypciej wodą chlapała.
Książniczka Ofelja
Ofelio, ja o śniadanie upominam się około 5 rano, zawsze z godzinę przed budzikiem budzę dużych, mam na to rożne patenty![]()
Haker
goodfriend pisze:Hej Inuś...
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Ineczko, wszystkiego najkociejszego! Miłego Dnia Kota![]()
Miaudziękuję, CiociuA gdzie Ogryziulek?
Ogryzek miał się przywitać wieczorem, ale padł internet.
agusialublin pisze:Inusia słoneczko a powiedz mi jaką niespodziankę na Dzień Kota zrobiłą Ci Duża co![]()
![]()
KatS pisze:Inusiu, dzien dobry, odpoczywasz po wczorajszym swięcie?
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:Ineczko, hop hopgdzie jestes ślicznotko ?
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MB&Ofelia pisze:Hannah12 pisze:A moja się rano nie może obudzić, chodzi po domu i oczy mruży i nie pozwala głośno nic miaumówić.
Haker
Haker. To weś ty jej tak miauknij w ucho coby się od razu obudziłaJa za moją tuptam do łazienku i każę się miziać, a później tuptam do kuchni i czekam na śniodanko. I paczam na Dużą coby się szypciej wodą chlapała.
Książniczka Ofelja
Ofelio, ja o śniadanie upominam się około 5 rano, zawsze z godzinę przed budzikiem budzę dużych, mam na to rożne patenty![]()
Haker
Kiedyś je wypróbuję.
A czy masz jakiś sposób na zatrzymanie Dużych w domu na cały dzień?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MB&Ofelia pisze:Hannah12 pisze:A moja się rano nie może obudzić, chodzi po domu i oczy mruży i nie pozwala głośno nic miaumówić.
Haker
Książniczka Ofelja
Haker
Kiedyś je wypróbuję.
A czy masz jakiś sposób na zatrzymanie Dużych w domu na cały dzień?
Niestety nie. Oni sobie wychodzą i przychodzą kiedy chcą.
Haker
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia słoneczko a powiedz mi jaką niespodziankę na Dzień Kota zrobiłą Ci Duża co![]()
![]()
Ponosiła mnie na łapkach
KatS pisze:Dobry wieczór Inko! Jakie masz plany na weekend?
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia słoneczko a powiedz mi jaką niespodziankę na Dzień Kota zrobiłą Ci Duża co![]()
![]()
Ponosiła mnie na łapkach
dobra ta twoja Pańcia Inusiu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Tygrysiątko i 158 gości