Miałam wieści zaraz po przyjeździe do nowego domu, że Niunia ładnie zjadła i sie mizia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Sylwia, Niuńka wyściskana od Ciebie dwa razy.
mgska pisze:Miałam wieści zaraz po przyjeździe do nowego domu, że Niunia ładnie zjadła i sie mizia
kociarkowaaaa pisze:Przepraszam, że nie się odzywam ani nic. Pracuje prawie codziennie i nie mam kompletnie na nic czasu. Ale wątek czytam na bieżąco.
Mój kocur prawdopodobnie ma gruczolaka w ostatnim kawałku jelita bo co 3/4 dni na kupie na krew, tylko tego dnia gdy pojawia się krew ma również biegunkę.
Ładnie je i wszystko, zostaje antybiotyk i tabletki. Usg wet mówi, że nie da się zrobić bo trzeba by było włożyć usg w kota...
A teraz to ja się pochorowałam i mam grypkę albo jestem przeziębiona;/
dilah pisze:Muszę sobotę oddać niestetyMarta mogę wziąć środę - to jedyny dzień jaki mogę być, zabrałabym Bońka na badanie krwi, trzeba by mu zabrać jedzenie we wtorek.
mgska pisze:dilah pisze:Muszę sobotę oddać niestetyMarta mogę wziąć środę - to jedyny dzień jaki mogę być, zabrałabym Bońka na badanie krwi, trzeba by mu zabrać jedzenie we wtorek.
to wezmę poniedziałek...
Kasia, a Bońka na badanie krwi to będziesz zabierała dopiero po południu w środę?
bo mogę w środę rano podjechać zabrać mu jedzenie, w innym wypadku - byłby ok 20 h bez jedzenia
dilah pisze:Coś ten Boniek chorowityto dajcie znać czy był w lecznicy, jak coś będę kombinować jak ć nim w niedzielę podjechać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości