Ja poproszę za wywoławczą: Nr 3. koronkowa tunika na białej koszulce firmy Per Una rozmiar z metki 16 ale to 38/40 max. Tak dopytam jednak jaka jest długość bluzeczki?
To zapisuję i mam prośbę żeby poczekać na wysyłkę może uda mi się w tym tygodniu ale mam problem z sercem i przy grypie muszę uważać ledwie chodzę po domu
Oj to poważna sprawa, zdrówka Oczywiście, że poczekam tyle ile trzeba, lato daleko jeszcze Ale to licytacja, prawda? Więc czekamy? Czy tak jak pisałaś, 15-go koniec był? Jeśli koniec to poproszę dane do wpłaty i koszt wysyłki. Podnoszę cenę za bluzeczkę na 11 zł.
Kocia Lady pisze:3. koronkowa tunika na białej koszulce firmy Per Una rozmiar z metki 16 ale to 38/40 max cena wyw 7 zł
Ale to niestety jest 16 najmniej może 14? Niestety jest mi dużo za duża, koszulkę tą spodnią mam pod biustem a nie na a wierzchnia "narzutka" pod pachami mi wisi i dekolt też przez to za duży i góra, no ogólnie naprawdę to nie jest 10/12 Przepraszam, że marudzę - piałaś, że to rzeczy od koleżanki więc skąd mogłaś wiedzieć - ale nie dam rady w tym chodzić Ona może być luźniejsza no ale też w pewnych granicach może ktoś to nosił jako 38 ale no ja naprawdę nie czuję się w tak sporo za dużej Przepraszam.
Mam taką propozycję, może wystawiaj ją nadal a gdyby był ktoś chętny to ja mu wyślę tą bluzeczkę? Tylko rozmiar inny wpisz. (ja Ci podam wymiary jakie są dokładnie i jakie po lekkim rozciągnięciu) Będę robiła pchli targ też ją wystawię może tam ktoś wypatrzy Choć chyba tutaj prędzej.