leki zaczely dzialac po blisku 3h ... myslalam ze zwariuje ale teraz jest calkiem "przyzwoicie".
Iburpomy nic nie daly bo jadlam juz w pracy. Dopiero ketonal pomogl. Zreszta kiedys po usuwaniu torbieli spod korzenia wlasnie dostalam ketonal 150mg o przedluzonym dzialaniu, przeciwbolowym.
Martus, szukalam kogos kto ma dobre opinie bo moje zeby sa... powiedzmy tragiczne pod kazdym wzgledem. I juz mam dosc partaczy. Po drugie nie dosc ze ma dobre opinie, to jeszcze wszystko na miejscu lacznie z RTG. Niech sie dzieje wola nie ba. Do piatku wytrzymam jakos moze. Jak jutro bedzie tak jak dzis teraz to jestem w stanie to zniesc.
POpoludniu bylo baaardzo zle. Teraz jest znosnie

KOty zadowolone bo nie sa same:) Ehhh tylko moj budzet ucierpi na tej imprezie...
Ale takich akcji to ja dawno nie mialam... a nie jedno juz z zebami przerabialam...
Mialam dzisiaj dziwny sen... snil mi sie Dixie.. ze bawil sie z dziewczynami i Pixiem. Gonili sie cala 4. Z ogonami do gory... to nic ze tak jak by na klatce u mojej mamy... ale to maly szczegol...

ODbieram to jako znak ze Dixie akceptuje dziewczyny... a w nocy chyba z 5 razy coco mnie budzila i lizala po twarzy.... tak jak to dixie robil.....

Moze byl i wlazl w Coco isie ze mna wital??

Pewnie uznacie mnie za wariatke ale wierze ze Dixie po prostu dal mi znac ze jest

Ze lubi dziewczyny

EHh

Jakos tak pozytywny sen