Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Wróciliśmy od weta. Jakąś chwilę temu ale nie mogę się ogarnąć![]()
Morela ma cukrzycę - dziś rano 423 jakichś tam jednostek.
Strzykawki, igly, insulina... 3x w tygodniu przyjechać na badanie krwi, potem 2, potem ..itd - dla ustalenia dawki. Szybki kurs robienia zastrzyków.
Próbki chrupek RC http://zooart.com.pl/product-pol-5446-R ... m=referral [tylko taki link znalazłam ze składem]
To dość nagła sytuacja - niedawno Morela zaczęła pić dużo - ekstremalnie dużo - i tak samo sikać. I chudnąć. W oczach. To praktycznie wszystkie objawy. Je, śpi, warczy na Migdała..
Sytuacja dla mnie zupełnie nowa , żadnego doświadczenia.
Czytam wątek cukrzycowy, ale słabo mi idzie - mam mgłę w mozgu. Na razie z pierwszej strony się dowiedziałam , że insulina, którą dostałam , to właśnie ta, której się nie poleca...
Najważniejsze dla mnie jest to jak żywić futra. Ta karma RC to ponoć taka, która ma mało węglowodanów, ale one i tak jedzą ich mało. I RC to -mówiąc eufemistycznie - nie jest ulubiona karma przeze mnie. Przez koty tak - rozdałam po kilka chrupek i Migdał chyba nigdy do tej pory tak się na nic nie napalił. Moreli też smakowała.
Do d...
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 22 gości