Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A myślisz, że taką panoramkę da się zrobić wiewiórkom, które sie akurat nie najadły odpowiednioMariaD pisze:Ale, na marginesie, wygląda jakby łapinki miały się złamać pod ciężarem brzusia
ewagrz pisze:
MariaD pisze:Ale, na marginesie, wygląda jakby łapinki miały się złamać pod ciężarem brzusia[/size]
kfiatek 1983 pisze:MariaD pisze:Ale, na marginesie, wygląda jakby łapinki miały się złamać pod ciężarem brzusia[/size]
Nie jestem sama
ewkaa pisze:Arati to chłopiecSzalony Kot pisze:Arata jest moją faworytkąchyba, ze chodzi o Adarę
kfiatek 1983 pisze:MariaD pisze:Ale, na marginesie, wygląda jakby łapinki miały się złamać pod ciężarem brzusia[/size]
Nie jestem sama
ewagrz pisze:kfiatek 1983 pisze:MariaD pisze:Ale, na marginesie, wygląda jakby łapinki miały się złamać pod ciężarem brzusia[/size]
Nie jestem sama
Foch. Anii jest cudowna i kochana.
Nie jestem sama
MariaD pisze:Też dobra metoda - z takimi brzuszkami pełnymi jedzenia, są niewątpliwie mniej ruchliwe.
Gumisiowi ani Gaminie nie przeszkadzaAvian pisze:Ciężko przemieszczać z prędkością światła 8kg![]()
ewkaa pisze:Gumisiowi ani Gaminie nie przeszkadzaAvian pisze:Ciężko przemieszczać z prędkością światła 8kg![]()
Nooo Gumiś potrafi tak przelecieć przez mieszkanie - zwłaszcza jak myśli, że balkon jej otworzęAvian pisze:ewkaa pisze:Gumisiowi ani Gaminie nie przeszkadzaAvian pisze:Ciężko przemieszczać z prędkością światła 8kg![]()
Ale z prędkością światła?
Bo podświetlną nadal rozwija
Ja jeszcze dodam, ze wszystkie te fotki były robione całkowicie jednoosobowoMariaD pisze:Też dobra metoda - z takimi brzuszkami pełnymi jedzenia, są niewątpliwie mniej ruchliwe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 28 gości