Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tomek_szczecin pisze:Ale moja czarna kotka mnie wczoraj obwąchiwała jak wróciłemNa szczęście obie są przyzwyczajone, że czasem je "zdradzam", więc fochów nie ma
iza71koty pisze:tomek_szczecin pisze:Ale moja czarna kotka mnie wczoraj obwąchiwała jak wróciłemNa szczęście obie są przyzwyczajone, że czasem je "zdradzam", więc fochów nie ma
Aaaa odkryła.A jak miska próbowałeś?
Martwię się o Krawężnika.Kurcze nerwy mnie biorą.Był taki przerażony tym zamieszaniem.
tomek_szczecin pisze:iza71koty pisze:tomek_szczecin pisze:Ale moja czarna kotka mnie wczoraj obwąchiwała jak wróciłemNa szczęście obie są przyzwyczajone, że czasem je "zdradzam", więc fochów nie ma
Aaaa odkryła.A jak miska próbowałeś?
Martwię się o Krawężnika.Kurcze nerwy mnie biorą.Był taki przerażony tym zamieszaniem.
Miski jeszcze nie próbowałem, dzisiaj być może podam im kolację w niej (i później garść suchego).
Nie martw się, Kraweźnik to już dojrzały chłopak, da radęWróci i będzie zadowolony, bo nie będzie musiał "zdzierać" sobie gardła
wiora pisze:Ale mam do nadrobienia![]()
Cały czas coś się dzieje i na nic czasu nie ma. Z ostatnich rewelacji korzonki szlag mi trafił![]()
Idę doczytywać. Pozdrawiam
iza71koty pisze:wiora pisze:Ale mam do nadrobienia![]()
Cały czas coś się dzieje i na nic czasu nie ma. Z ostatnich rewelacji korzonki szlag mi trafił![]()
Trafił ale chyba nie na amen?
wiora pisze:iza71koty pisze:wiora pisze:Ale mam do nadrobienia![]()
Trafił ale chyba nie na amen?
Szczęśliwie nie na amen ale pare dni z życia wyjętych. Muszę sie wkońcu przeswietlić.
Przez to , że bolał nie mogłam się gimnastykować więc do kompletu prtoruzja jądra miążdzystego w c6-c7 się odezwała. Boli jak jasny gwint, a migrena łeb mi rozsadza![]()
Jakoś muszę to przeżyć.
ps. mam nadzieję, że się cos na tym bazarku sprzeda
tomek_szczecin pisze:Podbijam, może ktoś z okazji dnia kota zafunduje Pratel
PS. I czekam na imię dla mojej czarnej kotki![]()
![]()
tomek_szczecin pisze:Podbijam, może ktoś z okazji dnia kota zafunduje Pratel
PS. I czekam na imię dla mojej czarnej kotki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 154 gości