Ogłaszamy zakończenie licytacji czekoladowego serducha z bitą śmietaną i ciasteczkami oraz zielonego pełnego nadziei i nasyconego świeżością natury
Zielone serduszko dla Józia wygrała Atta
Pozwolicie,że dzisiaj pokażę tylko część dla kotka z czekoladowej niespodziewajki, bo reszty...zapomniałam w domu

, jutro wstawię zdjęcia całości, a dzisiaj opiszę jedynie -bardzo przepraszam MAU
Serduszko czekoladowe dla Bogdana wygrała za 102zł
MAU
Dla futerka przygotowaliśmy swoimi łapkami taki oto torcik , aby było miło i cieplutko oraz zabawowo
legowisko , poddupniczek pozostawić tak jak jest lub włożyc podusię , materacyk do środka , piłka dzwoniaca duża oraz trzy małe zabawki z dzwonkiem a także woreczek na kocimiętkę z zawartością -należy tylko zakłóć szpilką woreczek, aby uwolnić zapach

Jako,że torcik ma ciastko korzenne, także i dla Dużej mamy coś w tym kolorze, raczej jednak
drzewnianego bardziej , czyli..nalewkę cynamonową dla radości ducha

oraz dla radości podniebienia oryginalne belgijskie czekoladki
nalewka 100mln cynamonowa oraz

po korekcie- bardzo, barzdo przepraszam, ja z Klubu Ślepaczków, to o wybaczenie proszę
Serduszko zielone dla Józinka za 40zł wygrała
Tiama
Do
Tiamy mam prośbę, aby wybrała odcień zielonego koloru, który Jej lepiej pasuje oraz czy maja być różności dla wszystkich czy konkretna rzecz dla kota , a wówczas odkryjemy niespodziewajkę

-słowem wedle tradycji Tiama wkracza w etap drugi naszej zabawy pomocowej

Po kliknięciu widać dobrze kolor w świetle dziennym