OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2016 8:38 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

kurcze, chwili spokoju nie ma :(
Bezia, proszę, bądź zdrowa.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 13, 2016 10:13 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Wciąż coś :(
Bezuniu wracaj do zdrowia i nie strasz Dużej.
Asia trzymajcie się!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob lut 13, 2016 10:26 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lut 13, 2016 11:13 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lut 13, 2016 16:01 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Dzięki za kciukasy. Małą polekach lepiej. Dosiadła się do poidełka i piła... piła... A ja na brzuniek jej zerkam i zamieram ze strachu.
Koleżanka przytargała od weta Convę . Bardzo jej smakuje.

Mam dziś dzionek telefoniczny. Jak ich nie ma to zmartwienie. Jak są to jeszcze większe :roll: . Mam przemyślenia godne kosmicznego przewrotu. :evil: Nasi operatorzy komórkowi mają sprzęt do doopy. Jak tylko padają pytania o zabezpieczenia i takie tam, zapada głucha cisza w pół słowa. Siem coś rozłącza.
O oburzeniu dotyczącym warunkach adopcji i o wizytę przed adopcyjną... nie wspomnę. Co nie wadzi pchać się do nas by kota odebrać o każdej porze . Plany inne są pogwałceniem ich chęci "dobrych". Kota wezmą już i teraz a wizyta pa to profanacja ogniska domowego. To ,że oni nie mają do nas zaufania to normalne... dla nich. Odwrotnie już nie.
A zabezpieczenia? To już piętka niezgody :( Mają, albo zrobią, albo parter jest ...
O weryfikacji wypowiedzi nie ma mowy. Bo naruszam prywatność i wmawiam krętactwo.
Na pierwsze miejsce wysunęła sie pani co chciała na full wypas wsiech badań mojego kota by kotów rodziców nie zaraził. O Macieję chodziło. Wszak rodzinne wizyty będą. Poprosiłam o skan badań i książeczek kotów rodziców.Skoro pani nie wie co z nimi o dokument pisano-skanowany jest ok.Moja Maciejunia też bezpieczna być musi. W trakcie pół słowa mojego zapadła głucha cisza. Znów operator nawalił :placz:
Jedną panią zespanowałam by mi jej smsy z pretensjami nie zatruły wieczoru sobotniego.

Blondynce o małym rozumku to nie dogodzi się :mrgreen: ale czy aż to blondactwo-prostactwo z moich ogłoszeń wypełza?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lut 13, 2016 16:15 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jak umiesz zespanować, toś nie blondynka 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 13, 2016 16:50 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:Jak umiesz zespanować, toś nie blondynka 8)

Tak, z urodzenia jestem blondynką. Ale widać nakładane pasemka na włos, mój mózg robią bardziej elastycznym :mrgreen:

A tak swoją drogą mam dość przekonywania ,żem nienormalna bardziej niż inni. :strach: Ja to wiem i nie trzeba mi smsów czy słowa wygadanego by utwierdzić mnie w tym przekonaniu. :mrgreen:
Idźże sobie chłopie czy babonie w plener i ratuj kota. Nie gadaj o leczeniu, zabezpieczeniach i umowach adopcyjnych... Idź i ratuj!
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 13, 2016 17:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jeden dzisiaj mi gadal, ze ma normalne zabezpieczenia okien i balkonu. Nie umiał za cholerę określić jakie to są normalne.
Twardo nie odpowiadal na moje pytania, tylko dopytywał "czy państwo to jakaś fundacja?". Nie zdążyłam go przekonać, ze do mnie mówi się "pani" a nie "państwo".
Za dużo zdrowia mnie koty kosztują, żebym miała siłę do kłamczuchów, idiotów i chamów. :twisted:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lut 13, 2016 18:06 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Ludzie nie słuchają, nie umieją czytać, "mają rację".
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 13, 2016 18:21 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

MalgWroclaw pisze:Ludzie nie słuchają, nie umieją czytać, "mają rację".

Zawsze mają :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 13, 2016 23:03 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu, życzę zdrowia (także psychicznego, bo przy takich rozmowach można formalnie zwariować) :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 14, 2016 7:34 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jak się Wszyscy czujecie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 14, 2016 8:35 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Co słychać Asiu ?

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 14, 2016 8:43 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Poszłam wcześniej spać. Ale jak to w bliku o 21,45 ktoś zapragnął wiertarkę udarową podłączyć i se kuł dziurki. W ciszy nocy blok chodził a ściany drżały. Koty wystraszyły się niemożebnie. A ja obudzona nagle nie wiedziałąm co się dzieje. Już trudno mi było zasnąć. Futerka tuliły się do mnie, mruczały ale już pierwszy sen minął.

Myślałam o Ryziuni. Minął tydzień. Stałam w zeszłą sobotę nad jej grobem .Patrzyłam na ciałko w czerwonym kocyku . Jak leży na dnie i przysypywana jest ziemią. I tylko taką ją mam teraz przed oczami. Nie śmieszną kocinkę co ganiała i warczała na mnie jak ją siłowo tuliłam i buzuaki dawałam. Lub wtedy gdy głaskałam Ryziunię a ona pyszczyła na mnie. Nie przepadała za takim mizdrzeniem się jeśli to nie ona wybrała. Nie pamietam tego śmiesznego ogonka i kapslowych zabaw. Oczek głęboko osadzonych w kolorze futerka. Dzikich zabaw.
Pamiętam ten cholerny czerwony kocyk co okrywał Ryzię.

Właśnie Beza wymiotuje.
Dałam troszkę mięska wcześniej.Może to?
Może podanie tabletek ją ruszyło?
W nocy biegała a rankiem stawiła się na michę.
Choć tylko poskubała.
Pije, co ważne.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lut 14, 2016 8:47 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Oby Beza zdrowiała. Pamiętam, jak rozmawiałyśmy w sobotę. Byłam przed podróżą do Oleśnicy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]