Chyba dwupak z Michałkiem to najlepszy pomysł.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Monia wraca.Podobno nic nie je, siusia poza kuwetą i w ogóle syczy.Nie wiem dlaczego.Nawet w lecznicowej klatce była miziakiem, mruczała i domagała się głasków.NIGDY nie załatwiła się poza kuwetą.Zabiorę ją i już będę szukała domku w dwupaku z Michasiem, nie zaryzykuję inaczej.
ewar pisze:Aga ma spory zwierzyniec.Monia musi u mnie odreagować stres, chwilę to potrwa.Najbezpieczniej będzie ją oddać w dwupaku, z Michasiem albo Malwą, to jeszcze do przemyślenia.Danusia, która przeprowadzała wizytę PA dzisiaj tam będzie i zobaczy co i jak, spróbuje też Monię nakarmić.Na pewno Monię zabieram, już wstępnie się umówiłam z p.Dariuszem. Jemu bardzo Monia się podobała, to tak na marginesie.
waanka pisze:Czyli jednak - domek ze snów, ale nie Moninych....![]()
Aga-tak myślę, że Ty podobnie jak ja cenisz miłość i przyjaźń między kotami bardziej, niż super relacje człowiek- kot![]()
Dla mnie to też najpiękniejszy widok![]()
ALE....jest jak jest, masz urwisa Kiciunia i słodką Klarunię - zdrowe, radosne, i oprócz tego, że nie spełniają w 100% Twoich oczekiwań - to nie jest źle![]()
Klara wygląda jak aniołek![]()
Kocie dziecko
agamalaga pisze:ewar pisze:Aga ma spory zwierzyniec.Monia musi u mnie odreagować stres, chwilę to potrwa.Najbezpieczniej będzie ją oddać w dwupaku, z Michasiem albo Malwą, to jeszcze do przemyślenia.Danusia, która przeprowadzała wizytę PA dzisiaj tam będzie i zobaczy co i jak, spróbuje też Monię nakarmić.Na pewno Monię zabieram, już wstępnie się umówiłam z p.Dariuszem. Jemu bardzo Monia się podobała, to tak na marginesie.
MONIA WRACA?........JESTEM TERAZ OGŁUPIONA.....ZAGUBIONA MYŚLOWO.....OJEJ...OJEJ......OJEJ.....
.................................................................................................................................................................................![]()
![]()
....ostatnio mieliśmy próby integracyjne ze świnką bo biedulka zawsze ganiała po domu...teraz tylko na chwile i pod kontrolą....chociaz na noc była ,,na wolności,,i było ok........agresji brak...wręcz oba koty świnki sie bały....
waanka pisze:Syczy, nie je, siusia.....![]()
![]()
To potwór jakiś, nie Monia.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 32 gości