Fanty mam, za urządzenie do popcornu mój TŻ jest wdzięczny, powiedział że to najlepszy Walentynkowy prezent w jego 40 letnim życiu

, spódnica jest piękna ... szkoda tylko że zaa oknem pada śnieg
a sukienka SPRZEDANE G. Czarna sukienka mgiełka, na podszewce, wykończenie pudrowy róż. Szyta przez krawcową, rozmiar S-M
Cena 10 zł
jest jeszcze piękniejsza, ale Ja jestem za wysoka, i nie czuję się w niej dobrze, jest śliczna, i dla mnie ważne że jedyna, unikat, i nie będzie na ulicy drugiej takiej samej, Ja mam 170 cm wzrostu i prawie 40 lat na karku, jest za krótka, (jak dla mnie) nigdy nie chodziłam w krótkich, nie czuję się dobrze.
Więc postanowiłam, i mam nadzieję żę WłasnyKocie się nie obrazi, że wystawię Ją z wielkim żalem ponownie, na Twój cel i wpłata na Twoje konto, Ja zapłacę za przesyłkę i jakoś zniosę że jej nie będę miała.
Dodam tylko że foto, w ogóle nie oddaje jej uroku, bo ona jest dwu-warstwowa, pierwsza jest lekka i zwiewna, bardzo delikatna, a pod spodem jest elastyczna podszewka, i ten róż, taki elegancki, mój ulubiony, taka jest urocza .... i skopuje ten wzór, jutro zaniosę do krawcowej żeby mi taką zrobiła, ale dłuższą ....
A teraz: odsprzedam, ale nie za 10 zł, bo to jest za mało za takie rękodzieło, sam ten wierzchni materiał kosztował min. 40 zł, a uszycie i połączenie lekkiego i różu wymaga wprawy i precyzji ....
Minimum 20 zł - za tę sukienkę ..... i może być Wasza ....