Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Z tym "do 2 godzin od pobrania" to jest mit. Chyba, że wet ma u siebie sprzęt i sam robi badania. Normalnie jest tak, że zanosi się mocz do badania, on czeka nieraz kilka godzin na odbiór lub pobieramy i stoi w lodówce całą noc. Dlatego my sobie możemy zanieść poranny mocz a on i tak będzie stał - no takie warunki są u wetów. Ja mocz zlewam z kuwety co też na miau było mówione, że absolutnie nie, a jakoś wpływu na badanie to nie ma i wetka mi też to mówiła, więc luz
aannee99 pisze:Dzień dobry
Basiu witaj![]()
Ja tylko na chwilkę,bo mam trochę roboty dziś...
Chciałam pokazać Marcelka,który namiętnie się do mnie przykleja,odkąd jestem w ciąży,to sam siebie przechodzi. Wystarczy,że usiądę,a on leci do mnie i tuli się do brzucha,jest cudowny![]()
Miłego weekendu
Ciążowo
aannee99 pisze:Dzień dobry
Basiu witaj![]()
Ja tylko na chwilkę,bo mam trochę roboty dziś...
Chciałam pokazać Marcelka,który namiętnie się do mnie przykleja,odkąd jestem w ciąży,to sam siebie przechodzi. Wystarczy,że usiądę,a on leci do mnie i tuli się do brzucha,jest cudowny![]()
Miłego weekendu
Ciążowo
aannee99 pisze:Hej,hej kochane
Mam do Was pytanie: chodzi o płatność odroczoną 14 dniową w Zooplusie,od dawna w ten sposób właśnie płacę za paczki. Za paczkę zapłaciłam w czwartek ubiegły,nie pojawiły się jednak punkty,które były dodawane po aktywacji kodu - 250 punktów,chciałam zrobić kolejne zamówienie,ale niestety ta opcja 14 dniowej zapłaty po zamówieniu nie jest możliwa,komunikat mi wyskakuje.Ok - pomyślałam,że jeszcze przelew nie dotarł,napisałam do Zooplusa,napisali że dzisiaj zaksięgowali moją wpłatę,punkty bonusowe będą dodane w ciągu 24 h,no ok..ale opcji z tą formą zapłaty nadal nie mam,któraś z Was tak miała?...Pierwszy raz zdarzyło mi się,że ta opcja nie jest możliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1465 gości