Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2016 12:14 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Hej Martuś :D
Czyli Fuks dalej terroryzuje bronią biologiczną? Może dlatego że działa i przynosi efekt - spróbuj nie uciekać, to zobaczy, że broń słabnie i zaniecha ataków :mrgreen:
Molka Kochana tylko miłość i gruchanie :) Słodziutka jest :)
Ja też uwielbiam patrzeć na moje kociaki - jak Tosia się bawi to siedzę i patrzę jak matka na dziecko w piaskownicy i sobie uświadamiam, że też jestem taką matką :) Kocham moje koty najbardziej na świecie. Trzeciego kota z rozsądku nie chciałam, a z serca chciałam, ale jak patrzę na Tosię to tak ją kocham, że to jest nie do opisania :) Cieszę się, że nie posłuchałam rozsądku i ją mam, bo jakby ją miał ktoś inny to polazłabym do sądu walczyć o kota :D :ryk:
Ja zawsze wszystkim powtarzam - jestem dumną matką trzech kotów i jednego Aniołka za TM :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 09, 2016 12:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

PixieDixie pisze:A co dzisiaj u was kochani? Jak dzionek minal? Jak samopoczucie?

W niedziele.... hmmm :D wszystko dobrze było, dzionek minał szybko jak zwykle, a samopoczucie jak zawsze dobre :D
KatS pisze:Dzień dobry! Co dzisiaj słychać u malego rozbójnika Fuksika i dużej Ciri, tfu, znaczy Moli? :)

Natomiast w poniedziałek Fuksik rozrabiaka wywalił kuwetę ze żwirkiem tak się bawił ze aż powalił wroga stojącego na przeszkodzie 8) no bo akurat w tym miejscu musiałabyć gdzie się dziecko bawiło :mrgreen:
Moli wygrzewała się wczoraj na każdym parapecie, bo tak słoneczko do nas zagląda ze koty korzystają a Ciri, tfu Moli szczególnie ciepłolubna :mrgreen:
klaudiafj pisze:Hej Martuś :)
Fuksik raczej wygląda na zbója co to zaraz będzie uciekać - wnioskuję to po uszach odchylonych w tył ;) U nas tak robi Marysia co znaczy, że zaraz się zerwie i fruu :D
5 kg to ma tyle co moja Marysia, choć Marysia nam przytyła po schudnięciu i ma teraz 5,2 kg :) A to i tak mało jak na nią - wygląda jak na moje oko za chudo :/ Choć wetka powiedziała, że dobrze.
A Ty robisz te swoje zdjęcia tel prawda? Muszę Ci powiedzieć, że masz bardzo dobrą jakość. Mój tel to jednak w gorszych warunkach jakość ma fatalną - ale to może też sam aparat tak ma, bo ściągnełam sobie inny aparat i tamten aż tak źle sobie nie radzi w cieniach - ale jeszcze nie potestowałam :)

Hej Klaudia!
wg mnie Marysia wygląda idealnie, waga jest bardzo dobra.
Moli jest dość dużym kotem, pewnie stad ta waga, ona naprawdę dużo nie je....
tak robie zdjęcia telefonem, zawsze. Nie mamy aparatu, bo sprzedaliśmy. Nie po to tyle zapłaciliśmy za telefony by jeszcze aparat nosić przy sobie. a na nasze potrzeby w zupełności taki aparat telefoniczny wystarcza :P dziękuje za mały komplement.
Musze Ci powiedzieć ze wczoraj byłam u fotografa u nas, on robi swietne zdjęcia swojego psa :P ma dużo ich w swoim studio. i myśle sobie a co pochwalę się ze mam taką "kolesiankę" która też się tym zajmuje profesjonalnie 8) pękałam z dumy Ci powiem jak pokazałam mu zdjęcia Twoich dziewczyn (mam kilka ulubionych na telefonie :oops: ) i on nie mógł wyjść z zachwytu bo : 1)PIĘKNE KOTY 2)ŚWIETNE ZDJĘCIA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam nadzieje ze nie będziesz na mnie zła, ale trzeba się chwalić dobrymi znajomymi :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 09, 2016 12:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Klaudia, wiesz ze jest na forum jeden kocurek podobny do Maciusia ? Wiem ze to smutny i ciężki temat dla Ciebie, ale jak czytam co u niego, to oczami trochę widze podobieństwo
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:21 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Ojej :oops: :oops: Wstydzę się :) Ale dziękuję, to bardzo miło, że inny fotograf dobrze o mnie mówi :D Tyle, że ja na forum wrzucam fotki różne i zauważyłam już, że zawsze jak dam też te gorsze (np z sesji ludziom, których fotograf nie powinien pokazywać :mrgreen: ) to właśnie te zaczynają gdzieś krążyć :D Więc nie wiem co pokazałaś, mam nadzieję, że jednak te lepsze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co to za kotek??? Chętnie zobaczę :)

aha aparat w telefonie jak najbardziej wystarczy za jedyny aparat jaki się posiada! Absolutnie jestem za :ok: Szczególnie jak widzę Twoje zdjęcia a moje to widzę sporą różnicę w jakości zdjęć, choć to też może być z powodu tego, że u Ciebie jest więcej światła - Ty masz okna południowe na pewno, a ja mam północne i ciągle mam cień, więc aparat podbija iso i jakość spada. Chyba sobie wymienię tel jednak, bo trochę za bardzo jednak jakość spada w gorszych warunkach oświetleniowych. A też mam teraz (chciałam!) z tym fokusem co trzeba palcem wskazać ostrość i kurde, przeklinam to rozwiązanie strasznie. W poprzednim modelu łatwiej było mi uzyskać ostre zdjęcie i szybciej. A iphony mają teraz mieć funkcje podświetlania selfie ;p
Ostatnio edytowano Wto lut 09, 2016 12:25 przez klaudiafj, łącznie edytowano 1 raz

klaudiafj

Post » Wto lut 09, 2016 12:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moje serce <3
Obrazek
Moj smród :201489
Obrazek
Dłuższa wersja smroda :mrgreen:
Obrazek
Balkonowe :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

klaudiafj pisze:

viewtopic.php?f=46&t=160688&start=1185
Proszę
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Och miłości nasza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Smrodzie czemuś Ty taki słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Molusia prześliczna - śle buziaczki dla Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj

Post » Wto lut 09, 2016 12:29 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

klaudiafj pisze:Och miłości nasza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Smrodzie czemuś Ty taki słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Molusia prześliczna - śle buziaczki dla Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu :oops: :oops: :oops: My chętnie nastawimy baniaczki do całowania :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:

viewtopic.php?f=46&t=160688&start=1185
Proszę

Słodziutki, ale jednak zupełnie niepodobny :) Jedyny identyczny kot jak Maciuś to Zuzia od Ewy :) To jest klon Maciusia tylko w wersji Daisy ;)

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Och miłości nasza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Smrodzie czemuś Ty taki słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Molusia prześliczna - śle buziaczki dla Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ciociu :oops: :oops: :oops: My chętnie nastawimy baniaczki do całowania :oops: :oops: :oops:

:*****:*******

klaudiafj

Post » Wto lut 09, 2016 12:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Jacy piękni :1luvu:
Molinka jest taka jak Ciri, ale jakby, hmm, szlachetniejsza :D Nie ma zbójeckiej gębusi tylko taką piękną, damulka jedna :1luvu: Ale te różowe usteczka to mają identyczne :mrgreen:
Fuksik ma na twarzy psotę. Widać, że tylko kombinuje :D
Cuda :mrgreen:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto lut 09, 2016 12:36 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

KatS pisze:Jacy piękni :1luvu:
Molinka jest taka jak Ciri, ale jakby, hmm, szlachetniejsza :D Nie ma zbójeckiej gębusi tylko taką piękną, damulka jedna :1luvu: Ale te różowe usteczka to mają identyczne :mrgreen:
Fuksik ma na twarzy psotę. Widać, że tylko kombinuje :D
Cuda :mrgreen:

:ryk:
bo Molka to dama w pełnej krasie, a Fuks to zawodowy kombinator :twisted: on nawet nie potrafi dobrze usnąc a coś mu się przypomni i leci broić :twisted:
czasami potrafi się obudzić w nocy, natrzaskać po baniaczku Moli i iść dalej spać :twisted: biedna ta Molka, a wiodła taki spokojny prym :twisted: hyhyhy
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Biedna Moli! Może jej tam wysłać małego sobowtóra z charakterem zbója? Pomoże jej ustawić Fuksika do pionu :mrgreen:

KatS

Post » Wto lut 09, 2016 12:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

KatS pisze:Biedna Moli! Może jej tam wysłać małego sobowtóra z charakterem zbója? Pomoże jej ustawić Fuksika do pionu :mrgreen:

Fuks by do końca zdurniał :mrgreen: nie wiedział by o co kamman ? idzie do pokoju tam Molka, idzie do sypialni a tam Molka, w salonie lustra 100 MOLEK :mrgreen: :twisted: :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Wto lut 09, 2016 12:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

:ryk: :ryk: :ryk:
Na razie jeszcze by rozróżnił po wielkosci, ale już niedługo, bo zbój rosnie jak na drożdżach :mrgreen:

KatS

Post » Wto lut 09, 2016 15:35 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Słoneczka kochane, i słoneczne! :P :1luvu:
Doberek!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]