Jak podac kotu tabletkę...i nie jest to dowcip

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2016 17:18 Re: Jak podac kotu tabletkę...i nie jest to dowcip

i jak idzie podawanie?
ja już tydzień meczę sie z Rudzią :strach: :strach: :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 07, 2016 21:03 Re: Jak podac kotu tabletkę...i nie jest to dowcip

oooo - cześć Miruś :1luvu: A co to Rudzi dolega ?

Jeszcze nie zaczęłam podawac theospirexu - wczoraj i dziś była piękna pogoda, ruda siedziała na dworku i wygrzewala cielsko - od razu lepiej oddycha.
A odrobaka zapomniałam wczoraj kupić :oops: , bo TŻ o 10. musiał być ze slużbowym autkiem na warsztacie i zakupy w pośpiechu robiłam. Ale znów posiedzę parę dni w domu, bo pracę zmieniam, to w tygodniu zalatwię i dam znać, jak poszlo.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lut 09, 2016 10:36 Re: Jak podac kotu tabletkę...i nie jest to dowcip

izka53 pisze:oooo - cześć Miruś :1luvu: A co to Rudzi dolega ?

Jeszcze nie zaczęłam podawac theospirexu - wczoraj i dziś była piękna pogoda, ruda siedziała na dworku i wygrzewala cielsko - od razu lepiej oddycha.
A odrobaka zapomniałam wczoraj kupić :oops: , bo TŻ o 10. musiał być ze slużbowym autkiem na warsztacie i zakupy w pośpiechu robiłam. Ale znów posiedzę parę dni w domu, bo pracę zmieniam, to w tygodniu zalatwię i dam znać, jak poszlo.

Rudzia miała zapalenie pęcherza i dostała na tydzień antybiotyk w tabletkach, a ona jest najgorsza do podawania , bo silna i walczy :strach:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia]