Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Jestem. Dzisiaj był dzień zakupowy (w niedzielę!). Kupiłam nowe dżinsy i dwie patelnie. I dwie żarówki. I ciapucinko w McD. Nogi mi z dupinki wyłażą.
barbarados pisze:Jakie dżinsy ?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Jestem. Dzisiaj był dzień zakupowy (w niedzielę!). Kupiłam nowe dżinsy i dwie patelnie. I dwie żarówki. I ciapucinko w McD. Nogi mi z dupinki wyłażą.
To się ciesz, że tylko z dupinki. W stanie kompletnego zmęczenia moje nogi wychodzą uszami
MaryLux pisze:Znam świetny sklep z takimi rzeczami. Dzwonię, jak potrzebuję jakiegokolwiek ciucha. Za 2 dni jest - w kolorze i rozmiarze takim, jak trzeba
MaryLux pisze:Znam świetny sklep z takimi rzeczami. Dzwonię, jak potrzebuję jakiegokolwiek ciucha. Za 2 dni jest - w kolorze i rozmiarze takim, jak trzeba
Ty$ka pisze:MaryLux pisze:Znam świetny sklep z takimi rzeczami. Dzwonię, jak potrzebuję jakiegokolwiek ciucha. Za 2 dni jest - w kolorze i rozmiarze takim, jak trzeba
Zazdroszczę sklepu!
Ja nie znoszę kupować sobie ubrań, naprawdę! Idę kupić, gdy już nie mam w czym chodzić, gdy spodnie podarte, bluzki za małe... idę wręcz z płaczem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, Majestic-12 [Bot], pibon i 17 gości