Moderator: Estraven
kalair pisze:Ja wysłałam trochę cv, i cisza.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:No niestety. Pożyjemy, zobaczymy. Ale praca w markecie 7 dni w tyg. to byłoby najgorsze co może być.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

oby była dobrze płatna i spokojna 
Moli25 pisze:Najwiecej pracy zawsze jest w okresie od czerwca.
Trzymam kciuki mocne Monika za praceoby była dobrze płatna i spokojna
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:No niestety. Pożyjemy, zobaczymy. Ale praca w markecie 7 dni w tyg. to byłoby najgorsze co może być.
MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:Najwiecej pracy zawsze jest w okresie od czerwca.
Dzięki
Jak na razie na lajcie. Na koniec lutego wyjeżdzam więc od marca musi się cos znależć
A będę niedaleko Wrocławia, w Oleśnicy
Ewa L. pisze:kalair pisze:No niestety. Pożyjemy, zobaczymy. Ale praca w markecie 7 dni w tyg. to byłoby najgorsze co może być.
Nie wiem jak u was ale u nas praca w markecie wcale nie jest taka zła. Nie pracujesz 7 dni w tyg. a że trafi ci się niedziela to cóż taki jest handel. Markety pilnują przestrzegania ilości wypracowanych godz. bo nie chcą płacić za nadgodziny. Owszem zdarza się że w jednym, tygodniu pracujesz 6 dni ale w następnym 5 masz wolne Chyba że jak teraz u nas jest mało ludzi to dokłada ci jakiś dzień ale ten dzień i tak ci odda. Markety mają swoje durne zasady z którymi nie zawsze się zgadzam ale coś za coś.
Mam umowę na pełny etat, na święta talony , każde święto wolne więc nie ma co narzekać.
Ja narzekam ale na towarzystwo z którym przyszło mi pracować a nie na pracę.
Też kiedyś broniłam się od pracy w markecie ale teraz widzę że wcale nie jest tak źle a przynajmniej w Stokrotce.
Moli25 pisze:MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:Najwiecej pracy zawsze jest w okresie od czerwca.
Dzięki
Jak na razie na lajcie. Na koniec lutego wyjeżdzam więc od marca musi się cos znależć
Od ostatniego tygodnia znam swietnie Olesnice![]()
Juz nie chce tam wracać
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:kalair pisze:No niestety. Pożyjemy, zobaczymy. Ale praca w markecie 7 dni w tyg. to byłoby najgorsze co może być.
Ewentualnie w Galerii bo tam np 2 dni po 12 godzin a potem wolne np 2 dni.
Znalazłam ogłoszenie z pracą na 1/2 etatu i wysłalam cv. I do meblowego ABRA. Zobaczymy...
Moze w marcu ktoś bedzie potrzebował niani

MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:Najwiecej pracy zawsze jest w okresie od czerwca.
Dzięki
Od ostatniego tygodnia znam swietnie Olesnice![]()
Juz nie chce tam wracać
To w Oleśnicy byłaś w szpitalu ??

i non stop wietrze bo mi powietrza brakuje
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości