Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
kalair pisze:A bo nie mogłam patrzeć,i troszkę rozjaśniłam Milunię, bo jej oczków ślicznych nie było widać. Mam nadzieję, że się nie gniewasz?
MonikaMroz pisze:kalair pisze:A bo nie mogłam patrzeć,i troszkę rozjaśniłam Milunię, bo jej oczków ślicznych nie było widać. Mam nadzieję, że się nie gniewasz?
Jasne ze sie nie gniewam bo nawet ńie zauważyłamtaki ze mnie spec od fotografii
![]()
Dziękujemy
klaudiafj pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:A bo nie mogłam patrzeć,i troszkę rozjaśniłam Milunię, bo jej oczków ślicznych nie było widać. Mam nadzieję, że się nie gniewasz?
![]()
Dziękujemy
Taki to najlepszy klientNajgorszy jest taki co to mu się wydaje, że o fotografii ma pojęcie ;p
MonikaMroz pisze:kalair pisze:A bo nie mogłam patrzeć,i troszkę rozjaśniłam Milunię, bo jej oczków ślicznych nie było widać. Mam nadzieję, że się nie gniewasz?
![]()
Dziękujemy
klaudiafj pisze:A widziałaś tą karmę, którą Ci zalinkowałam? Nie powstrzymam się i kupię woreczek
Trzymam kciuki![]()
![]()
klaudiafj pisze:Właśnie malutko jest magnezu 0,12% a Concept for life ma 0,09, Hills 0,06 uzyskane dzięki zbożom, a 1ch senior ma 0,1% - wszystko mam to już wypisane. To są kosmetyczne różnicea w normalnych kamach jest tego kilka krotnie więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, Silverblue i 26 gości