Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:![]()
Atta pisze:Nie wiem co Wy sobie tam kombinujecieZresztą, kto rozszyfruje zawiły splot myślowy kota
alessandra pisze:Atta pisze:Nie wiem co Wy sobie tam kombinujecieZresztą, kto rozszyfruje zawiły splot myślowy kota
Nie rozszyfrowuj, kochana, jeno wpisuj 10zł za futro Tuliś daje i kto da więcej a panne pucz, aby sie na sesję zdjęciowa przygotowała , bo płacą![]()
Atta pisze:Ktoś może jeszcze chętny dołożyć sie do kociego pudełeczka ze słodkościami?Balbina już tam wyczekuje czegoś konkretnego dla siebie
alessandra pisze:Atta pisze:Ktoś może jeszcze chętny dołożyć sie do kociego pudełeczka ze słodkościami?Balbina już tam wyczekuje czegoś konkretnego dla siebie
Ten kot jest jakiś podejrzany-wyraz ócz i uśmiech wskazują,że zawartość może być podejrzanie rozweselająca
![]()
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Ktoś może jeszcze chętny dołożyć sie do kociego pudełeczka ze słodkościami?Balbina już tam wyczekuje czegoś konkretnego dla siebie
Ten kot jest jakiś podejrzany-wyraz ócz i uśmiech wskazują,że zawartość może być podejrzanie rozweselająca
![]()
Podejrzewasz, że... moze być na prochach ?!
FElunia pisze:Chciałam podziękować za przesyłkę, doszła już wczoraj
Atta pisze:FElunia pisze:Chciałam podziękować za przesyłkę, doszła już wczoraj
Czytaj, czytaj, a potem odsprzedaj pokątnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości