Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 03, 2016 21:48 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Grand1,

ja dokładnie wiem, ile to wszystko kosztuje. Ale ewentualny guz, uciskający na organy wzrokowe przerasta moją wiedzę o nowotworach. Nie potrafię Ci nic więcej doradzić - jedynie, żebyś skontaktowała się z klinką w Hofheim.

Pozdrawim ciepło
Tinka
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

Post » Śro lut 03, 2016 21:54 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Jeśli to to Hofheim to mam tam 600 km. Dziękuję za pomoc jeszcze raz bardzo serdecznie. Może wiesz czy powinnam zwiększyć te dawki parafiny?
Pozdrawiam z deszczowego Hamburga.

Grand1

Od: Pt sty 29, 2016 19:22

Post » Śro lut 03, 2016 22:01 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Powinnaś do nich najpierw zadzwonić i /lub napisać maila.

Dobranoc Tinka

PS: Na ich stronach masz wiele informacji pdf na temat nowotworów. Poszukaj, może jest tam też to, co dotyczy Waszego przypadku.
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Post » Śro lut 03, 2016 22:06 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Grand1 pisze:Może wiesz czy powinnam zwiększyć te dawki parafiny?

Jak tę parinę podajesz, dopyszcznie czy doodbytowo? Parafina dopyszcznie jet dla mnie tematem tabu. Doodbytowo dobrze działa Mikroclist.

Tinka

Tinka07

Post » Śro lut 03, 2016 22:10 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Bede jutro na tej stronie buszować może coś znajdę, Dopyszczenie mu podaje bo o lewatywach nie mam bladego pojęcia. Jeszcze raz dziękuję za wszystko.
Dobranoc.

Grand1

Post » Wto lut 16, 2016 18:28 Re: Diagnoza guz naciska na nerw wzrokowy.

Witam ponownie. Wczoraj byłam w innej klinice z Grandem miałam nadzieję że usłyszę coś innego.Niestety bez zmian, badał go ponownie okulista, niestety powiedział ze problem nie jest w oczach tylko stylu za nimi i Grand praktycznie nie widzi zrennice nie reagują na światło. Z tego co zrozumiałam ze jak świeci mu do jednego oka to widzi refleks w drugim. Powiedział ze leki Grand ma leki dobrane (Prednisolon 0.5 mg) krople do oczu na obnizenie ciśnienia, mimo że mówiłam że czasami świszcząco oddycha i ma taki odruch jakby się dławił. Czy miał ktoś takie objawi z tym dławienie się ? Czy już popadam w paranoję.

Grand1

[poprzednia]