Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Ja bym chciała akwarium, woda na mnie działą uspokajająco, ale kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że to strasznie dużo pracy. No i przy ewentualnej przeprowadzce to chyba dramat...
Ale sama bym się tak pogapiła jak Migotka i Pusia
Ewa L. pisze:KatS pisze:Ja bym chciała akwarium, woda na mnie działą uspokajająco, ale kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że to strasznie dużo pracy. No i przy ewentualnej przeprowadzce to chyba dramat...
Ale przecież nie musi być jakieś ogromne.
Ja miałam ostatnio wielkości 20 calowego telewizora.
KatS pisze:Ja bym chciała akwarium, woda na mnie działą uspokajająco, ale kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że to strasznie dużo pracy. No i przy ewentualnej przeprowadzce to chyba dramat...
KatS pisze:Ja bym chciała mieć, ale niekoniecznie się nimi zajmować![]()
Bunio& Daga pisze:KatS pisze:Ja bym chciała akwarium, woda na mnie działą uspokajająco, ale kompletnie się na tym nie znam i wydaje mi się, że to strasznie dużo pracy. No i przy ewentualnej przeprowadzce to chyba dramat...
Ja osobiście uważam ,ze przy dużym akwarium jest mniej pracy niż przy małym.Miałam małe zbiorniki i olbrzymie360 l wymagało chyba najmnnie pracy.Dobry filtr Fluwala , regularne wycieranie szyb oraz spuszczenie np 1/3wody co jakiś czasie i wlanie w to miejsce świeżej.Trzeba z sprawdzać zasadowośći a woda pozostanie klarowna.
Hodowałam rózne gatunki ryb a na końcu duże pielęgnice,Koci telewizor bezcenny a dla nas relaks dla oczu
klaudiafj pisze:Hej GosiuGdzie byłaś jak Cię nie było?
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Lifter i 65 gości