Moderator: Moderatorzy
MonikaWarszawa pisze:o maszynce poczytałam i tak poproszę. będzie dla tż na walentynki![]()
a ciuchy: czyli to rękodzieło?![]()
G. Czarna sukienka mgiełka, na podszewce, wykończenie pudrowy róż. Szyta przez krawcową, rozmiar S-M
Cena 10 zł
K. Prześliczna spódniczka w kwiaty, rozmiar S
Cena 5 zl (ciekawe czy się zmieszczę)![]()
i czekam na dokładkę
Atta pisze:8G fioletowa ile ma pod pachami? Moze teraz coś dla siebie upoluje
OlaLola pisze:A ile wyjdzie przesyłka dwóch paczek puzzli?
(konkternie 1000 i 2000 ) by mnie interesowało
WłasnyKocie pisze:MonikaWarszawa pisze:o maszynce poczytałam i tak poproszę. będzie dla tż na walentynki![]()
a ciuchy: czyli to rękodzieło?![]()
G. Czarna sukienka mgiełka, na podszewce, wykończenie pudrowy róż. Szyta przez krawcową, rozmiar S-M
Cena 10 zł
K. Prześliczna spódniczka w kwiaty, rozmiar S
Cena 5 zl (ciekawe czy się zmieszczę)![]()
i czekam na dokładkę
Zaznaczone ! Już odkryłam jak pozbyć się błędu w komputrzewięc dziś wieczorem powinny być kolejne dokładki tu i w pozostalych wątkach.
Atta pisze:8G fioletowa ile ma pod pachami? Moze teraz coś dla siebie upoluje
Obiecuję, że dziś pokulam się do kartonika i zmierzę
WłasnyKocie pisze:Atta nie bij ale przytargalam nie ten karton co trzebawięc bluzki nie zmierzyłam jeszcze
MonikaWarszawa pisze:poproszę o dane do przelewu za moje zakupy.... bo chciałabym maszynkę do poprcornu już dać i mieć z głowy
Koki-99 pisze:Poproszę o wymiary szarej koszulki z żabką z dł. rękawem oraz szarej koszulki z kotem z krótkim rękawem.
Atta pisze:WłasnyKocie pisze:Atta nie bij ale przytargalam nie ten karton co trzebawięc bluzki nie zmierzyłam jeszcze
Nooomasz przechlapane
Koki-99 pisze:Poproszę o wymiary szarej koszulki z żabką z dł. rękawem oraz szarej koszulki z kotem z krótkim rękawem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości