Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2016 11:44 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

KatS pisze:Kolory natury (takie jesienne zwłaszcza) też lubię, ale np. nie ma to jak czerwona kiecka. Albo buty :D

OOOoooooo, KatS, nadajemy na tych samych... kolorach :mrgreen: :mrgreen:
"Jak nie wiesz, co kupić, kup coś czerwonego" :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lut 02, 2016 12:51 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Dzień dobry Moli! Dzień dobry wszystkim :)

Aia pisze:
KatS pisze:Kolory natury (takie jesienne zwłaszcza) też lubię, ale np. nie ma to jak czerwona kiecka. Albo buty :D

OOOoooooo, KatS, nadajemy na tych samych... kolorach :mrgreen: :mrgreen:
"Jak nie wiesz, co kupić, kup coś czerwonego" :ok:

Mało co mi tak dodaje pewnosci siebie i poprawia samopoczucie jak cos czerwonego w ubraniu :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto lut 02, 2016 13:19 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Tak!
Od trzech lat poluję na czerwone kozaki i jakoś nie mogę trafić na coś, co mi się podoba. Czerwoną torebkę też planuję :wink:
A co do kolorów i humoru, to nic mi tak nie poprawia nastroju, jak mój tęczowy parasol. Cieszę się, jak głupia, kiedy zaczyna lać, bo mogę go nosić nad głową, obracać i patrzeć na zmieniające się kolory :oops:

Stella nadal użytkuje tęczową podusie?
Ciri Jej nie podsiadła? :D

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lut 02, 2016 13:40 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

I ja sie dolaczam do fanek czerwonych butow - uwielbiam czerwone szpilki!! :D

Co tam dzisiaj u was?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto lut 02, 2016 14:02 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Parasol widziałam na zdjęciu - super! Ja ostatnio kupiłam wprawdzie szary, ale za to w grochy ;)
Buty to w ogóle lubię kolorowe, nie znoszę czarnych, mam tylko jedną parę takich bardziej eleganckich w czerni i ostatnio kupiłam zwykłe do noszenia - dziwnie się w nich czuję.
A z czerwonych ciuchów ostatnio zaszalałam i kupiłam płaszczyk. Trochę w nim wyglądam jak Mała Mi, ale co mi tam ;)

Stella nadal sypia na poduszce, chociaż tak ogólnie to obie dziewczyny przenoszą się po całym mieszkaniu i spią w innych miejscach cały czas. Przy czym za każdym razem jak znajdą nowe miejsce do spania, sypiają tam przez parę dni, po czym szukają nowego. Jest rotacja. Ale tęczowe posłanie jest Stelli, tylko raz tam widziałam Ciri, w dodatku próbowała je pogryźć, więc dokonałam eksmisji, skoro się nie potrafi zachować, mały drań. A własnie teraz drań zmęczony zabawą zasnął na krzesle w kuchni - aż się rozczuliłam, muszę ją przeniesć na kocyk :1luvu:
Zabrałam się za posłanie z patchworkowych kwadratów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Czesć PixieDixie :) U nas dzisiaj leniwie, cały czas mam wakacje albo cos w tym rodzaju... czekam na następną porcję zadań z pracy do zrobienia, ale póki co głownie oglądam seriale - trzeba wykorzystać ten miesiąć za free na Netflixie ;) Dziewczyny szaleją, roznoszą mieszkanie w drobny mak, budzą mnie rano (zwłaszcza Ciri) o 5, ale poza tym są obie kochane. Wczoraj gdy oglądałam film, położyły się na sofie po moich obu stronach i tak sobie leniuchowałysmy we trzy :1luvu:

KatS

Post » Wto lut 02, 2016 14:43 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Hej
Cieszę się, że u Ciebie już wszystko dobrze :ok: :ok: :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 02, 2016 14:53 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Kasia Mała mi !! :D Jestem jej ogromna fanka i sama sie z nia utozsamiam :D hihih

Kasia wy na tym netflixie macie lepsza oferte niz w pl co?

Oj uwielbiam kocie towarzystwo przy TV :D Idealne :D

Mnie pixior budzi w nocy na mizianie... ale jak sie na niego gniewac jak on oczekuje tylko odrobine czulosci... choc pory ma zabojcze na te amory.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto lut 02, 2016 15:13 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

A ja utożsamiałam się z Migotką i byłam zakochana we Włóczykiju :d

klaudiafj

Post » Wto lut 02, 2016 15:35 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Haha ja też uważałam że Włóczykij jest taki intrygujący... potem poszłam na studia, gdzie połowa facetów wyglądała w tym stylu i ubierała się podobnie, ale jakos w tym czasie już nie byłam tym tak zauroczona ;)

W sumie to nie wiem, czy mamy lepsza ofertę na Netflixie, bo nie wiem co jest w Polsce - podejrzewam, że to możliwe, bo z tego co czytałam w PL jakos nieciekawie. Ale tutaj też wielkiego szału nie ma - na ten miesiąc darmowy wystarczy oglądania, a potem sama nie wiem czy jest sens to przedłużać. Zobaczymy.

Na Ciri tak naprawdę też nie umiem się gniewać, ona wskakuje na mnie, nigdy na TŻa i bardzo głosno mruczy. Trzeba ją trochę pogłasakć, nie za dużo, bo nie lubi. Potem jak zaczyna bardzo dramatycznie miauczeć, to wiem, że chodzi o zabawę (jedzenie też, ale głównie zabawę). Jak już ją spacyfikuję jedzeniem i ewentualnie chwilą tarmoszenia piłki czy myszy, spi obok mnie - tak, żebym jej absolutnie nie mogła głaskać, ale jednak chce być blisko. Smieszna jest :D A TV się w takim towarzystwie ogląda cudownie :1luvu:

KatS

Post » Wto lut 02, 2016 15:38 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Moja Tosia myśli, że jest najważniejsza na świecie i jest zaborcza i zazdrosna o Kitusie i Marysie :) Cała uwaga musi być poświęcona Tosi :D Wynagradza to dzióbkami, które daje jej w nos jak go wystawia do całowania :)

klaudiafj

Post » Wto lut 02, 2016 15:42 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Ciri lubi uwagę, ale nie w nadmiarze, nie lubi za bardzo czułosci, (w przeciwieństwie do Stelli) - ale mimo to widzę, że uznała mnie za swojego czlowieka i trzyma się zwykle blisko. Za to Stella to kot mruczący i przytulak, wystawia do cmokania czółko i rozdaje bardzo hojnie baranki. Ciri mruczy do zabawy i jak podaję jej do jedzenia mięso :mrgreen:

KatS

Post » Wto lut 02, 2016 15:49 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Aia pisze:Tak!
Od trzech lat poluję na czerwone kozaki i jakoś nie mogę trafić na coś, co mi się podoba. Czerwoną torebkę też planuję :wink:

Ja mam czerwone pantofelki, bardzo ładne. Ale kompletnie nic do nich fajnego nie mam, więc właściwie tylko leżą. A przepraszam, mam czaewoną torebkę, ale nie ten odcień, mnie nie pasuje muszę się dorobić innej. :lol:

Doberek dziewczęta! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 02, 2016 15:55 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Doberek! :D
To może do bucików trzeba dokupić cos ekstra? :twisted: W sam raz na rozmowy kwalifikacyjne :ok:

KatS

Post » Wto lut 02, 2016 16:05 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

To muszę do wiosny poczekać! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 02, 2016 16:14 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Ee tam, zawsze można zadać szyku i zmienić buty na miejscu :ryk:

KatS

[poprzednia][następna]