Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Cześć Dziewczątka, nie chorujcie!
bulba pisze:Dzieńdoberek MoniaSzaro, buro i ponuro - tylko spać się chce i nic poza tym
mir.ka pisze::1luvu:![]()
Moli25 pisze:Czesc Moniś, jak zdrowie?
klaudiafj pisze:Zdrowia życzę i żeby zabieg rozwiązał Twój problemOstatnio słyszałam na N. Siwiec mówiła, że zabieg na zatoki uwolnił ją od męczarni
kalair pisze::D
MonikaMroz pisze:Już nie wiem co mam kupić dziewczynkom do jedzenia
Na tą karme Pronaturę teraz mnie nie stać![]()
![]()
![]()
A z tych na które mnie stac nie wiem co wziać bo żadna nie jest chyba wystarczająco dobraWszystko pod górę ostatnio
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Już nie wiem co mam kupić dziewczynkom do jedzenia
![]()
![]()
A z tych na które mnie stac nie wiem co wziać bo żadna nie jest chyba wystarczająco dobraWszystko pod górę ostatnio
Ja dla odmiany wzięłam im Almo Nature.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Już nie wiem co mam kupić dziewczynkom do jedzenia
![]()
![]()
Widziałam. Ale sklad mi nie pasuje. Chyba wezmę Concept for life czy cos takiego
klaudiafj pisze:Hej
Nie martw się świadectwem pracy - dojdzie na pewno!
A Twoje Dziewczyny to bardziej wolą mokre czy suche? Jakie jedzą mokre, że im nie smakuje? Co do suchego to u mnie doszło kolejne cudowanie - Marysia ma alergie. Więc nie dość że muszę karmę szukać pod kątem Kitusi to jeszcze ta karma ma nie uczulać
Mamy teraz Concept for life. Wszystko super w tej karmie tylko szkoda, że nie ma opcji smakowychu mnie była jedzona z rezerwą - raz chętniej, raz mniej chętnie, szału nie było, raczej dystans, ale u PixieDixie obie dziewczyny chrupały aż miło
Pomyliłam się i kupiłam 4 paczki wszystkie outdoor, czyli dla kotów wychodzących
Ale została mi już jedna. Jak chcesz to mogę Ci odsypać i posłać razem z kaftanikiem - będzie świeżo otwarta
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Już nie wiem co mam kupić dziewczynkom do jedzenia
![]()
![]()
Widziałam. Ale sklad mi nie pasuje. Chyba wezmę Concept for life czy cos takiego
moim kotom smakowała, kupiłam zaraz jak sie pokazała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 36 gości