Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 31, 2016 15:06 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Baltimoore pisze:Bianka pięknie dziękuje :201494 :201494 :201494
Myszki prześlicznie się prezentują :D
I sówka :D I wszystko :D
Życzymy zdrówka Balbince :1luvu: Michasiowi :1luvu: i Tulisiowi :1luvu:

To my dziękujemy , a ja widizałam,że Tuliś dokłada swój mały myszkowy prezencik jeszcze,ale na razie ciii :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lut 01, 2016 13:43 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

alessandra pisze:Zielono -Biały kot wylicytowany został za 75zł przez Biankę u Baltimoore :1luvu: dla Balbinki :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

Mam nadzieję,że futerka ucieszą się z szeleszczącego tunelu rodem z zooplusa :wink: , dla podniebienia snacki marki cosma , do powąchania podusia zapachowa wyprodukowana przez gatiko :1luvu: dwie myszki zabawowe made by tyśka :1luvu: oraz naturalna mysz tylko trochę zielona :lol: aa i micha do napełnienia :mrgreen:
Dla Dużej przygotowaliśmy kalendarz urody Yves Rocher , próbka zapachowa zielona , krem anti-global idealny na odmłodzenie , żel pod prysznic dla urody mleko z miodem , niczym Kleopatra Duża będzie się kąpielą rozkoszować :wink:oraz na osłodę czekoladową choinkę ,a po kąpieli , aby nam nie zmarzła, rękawiczki milusie i zapewniające, że się nie zgubi w tłumie :mrgreen: nożyczki jako zawsze przydatna rzecz w gospodarstwie domowym

Błękitno-Rózowy kot wylicytowany został za 75zł przez Biankę u Baltimoore :1luvu: dla Michasia :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

W tym roku polecamy błękity dla paparepetowych futerek :wink: , zatem parapetnik wielce błękitny z motywem owieczek i kukardakami wraz z mięka piłeczką z cusiem wyrobu mego oraz myszka made by tyśka dla Bianki ; trochę dla podniebienia smakołyków , z którymi ewentualnie podzieli sie z chłopakami :wink:
dla Dużej jako strwe duchowa w błekitach polecamy Zagadkę błekitnego ekspresu :lol: , dla przyozdobienia naszyjnik z kolczykami w kolorze błękitnym z perełkami, dla urody rąk krem róziowy wygłądzający oraz próbka kremu na lico :wink: ; także notesik w kolorze pudrowego różu wraz z różowym kotem -długopisem , torba z różowa sową na zakupy i niebiański aniołek czekoladowy :wink:

Fioletowo-srebrny kot wylicytowany został za 80zł przez aleushę :1luvu: dla podwórkowych kolegów Tulinka :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek]Obrazek
ObrazekObrazek

Fioletowo dla kotków w tym sezonie będzie :wink: : zabawki kuliste miękkie wraz z poddupniko-matą z pomponami oraz zabawki brzęczące, myszka made by tyśka :wink:
Dla Dużej mamy fioletową miękka atłasowa kosmetyczkę na podróż , komplet Yvez Rocher z ametystami : naszyjnik, kolczyki oraz pierścionek ,naprzegubnik ozdobny z dzrewkiem szczęścia oraz dla stóp pachnidło a dla zdrowia i radości wódeczkowe cukierki oraz z szałwią , gdyby nam ochrypła krzycząc z radości , gdy paczuchę dostanie :lol: Filiżanka z lawendą do kawy lub herbaty na dobry dzień :wink:

Poddupniczka specjalnie nie zszywałam ,aby było dwa w jednym: po wyciągnięciu sznurków z pomponami, robi sie spora mata do zabaw albo kołderka ; do środka można włożyć kocyk, materacyk, poduszkę i zasznurować(do tego celu są pętelki na obrzeżach) , a będzie miękki poddupniczek lub można pozostawić jak jest :wink:

Jak zwykle wszystko śliczne, dziękuję :D .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon lut 01, 2016 14:45 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

aleusha pisze:
Jak zwykle wszystko śliczne, dziękuję :D .

To my dziękujemy, a od Tulińskiego jeszcze mały smakołyk fijoletowy dla futerek :wink:

alessandra

Post » Wto lut 02, 2016 13:04 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Jako wysłannik jerzykówki pragnę w Jej imieniu podziękować wszystkim bardzo, bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu: za udział w bazarku i pomoc dla Michasia oraz hojność Baltimoore , która licytację dla Michasia wygrała :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Asia jeszcze niedomaga po wypadku samochodowym (tir wjechał dziewczynom w tył) , ale wkrótce zawita na forum :D Za dwa dni będą już wyniki Michasia , prosimy o kciuki , aby nic się nie pogorszyło :ok: :ok: :ok:

alessandra

Post » Wto lut 02, 2016 13:10 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Wiedziałam,że fioletowo będzie piknie :flowerkitty: nie umniejszając zieleni :mrgreen: a i ten róż nie jest straszny,bo go niewiele :pig:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto lut 02, 2016 13:40 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Atta pisze:Wiedziałam,że fioletowo będzie piknie :flowerkitty: nie umniejszając zieleni :mrgreen: a i ten róż nie jest straszny,bo go niewiele :pig:

Wg Cioteczki Atty, bowiem Józinek u jerzykówki byłby nie pocieszony brakiem landryny :ryk:

alessandra

Post » Wto lut 02, 2016 13:58 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Jak juz to wolę zdecydowanie mocny róż :D

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto lut 02, 2016 14:12 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Chciałam ogromnie, ogromnie podziękować Baltimoore za wpłatę 75 zł dla Balbisi, i Alssandrze za ten piękny bazarek!
To ogromna teraz pomoc dla mnie.
Dziękujemy wraz z Balbisią! :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lut 02, 2016 15:47 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Kciuki za dobre wyniki Michasia :ok: :ok: :ok:
Dużo głasków dla Balbinki :201461 , Michasia :201461 i Tulisia :201461
Niech nie chorują :kotek: :kotek: :kotek:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto lut 02, 2016 17:15 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

I słusznie :D

Gdybym miała Twoją nalewkę, pewnie bym se strzeliła też kielonka, ech. :)
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lut 02, 2016 17:55 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

anita5 pisze:I słusznie :D

Gdybym miała Twoją nalewkę, pewnie bym se strzeliła też kielonka, ech. :)

Łączę sie w bólu, bo nijak pić nie mogę , biorę straśne leki :evil: a tu karnawał ..kurde no :roll:

alessandra

Post » Wto lut 02, 2016 17:57 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

A ja to bym chcjał podzienkować Cioci aleushy za piniondza na żarełko -se my zamówili jusz i chłopakom na podwórku tesz donieśli,coby siem radowali a Cioci niech te fijolety siem czymają jak najdłużej :ok: :1luvu: Tuliś

alessandra

Post » Wto lut 02, 2016 18:37 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

alessandra pisze:A ja to bym chcjał podzienkować Cioci aleushy za piniondza na żarełko -se my zamówili jusz i chłopakom na podwórku tesz donieśli,coby siem radowali a Cioci niech te fijolety siem czymają jak najdłużej :ok: :1luvu: Tuliś

Smacznego :D
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

[poprzednia][następna]