Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 31, 2016 19:49 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15

8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 01, 2016 10:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15

jesteśmy, żyjemy :D
ale nie wiem czy cos pisać bo po mojej ostatniej wizycie wpisy poznikały :placz: :placz: :placz: :placz:

w sobotę nas nie było, bo pojechaliśmy na jednodniową wycieczkę w góry, Kaja chciała sprawdzić czy jest śnieg w Beskidach :wink:
mam fotki i wstawię później, bo nie wiadomo czy nie znikną :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lut 01, 2016 14:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Rudzia znowu od kilku dni zaczęła posikiwać i postanowiłam zaczaić się na jej siuśki z chochelką :mrgreen:
to był mój pierwszy raz :strach: i udało się :ok: , nie ma to jak korzystać z dobrych rad na forum :D
około południa udało mi się złapać odpowiednią ilość, bo wcześniej albo robiła uniki na mój widok z narzędziem :mrgreen: , albo prawie nic ne wysikiwała :(
od razu pojechaliśmy ze świeżymi siuśkami w strzykawce do weta i okazało się, ze ma lekki stan zapalny pęcherza :( , dostała na tydzień czasu antybiotyk w tabletkach , a podać jej to coś strasznego :strach:
tabletka mała a ma dostawać na raz 3/4 więc rozpuściłam w wodzie i wcisnęłam do pysia, niby się udało, ale nie wiadomo ile tego w niej zostało bo biegała po domu i pluła, mam nadzieję ,ze została wystarczająca ilość, tabletka jest na 10 kg kota, czyli jak dostaje 3/4 przy wadze ok 6 kg to jakis zapas jest
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon lut 01, 2016 22:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Rudziu no co się wygłupiasz nie choruj nam tu. Prezesowa musi czuwać. :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 01, 2016 22:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dawaj fotki :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lut 02, 2016 10:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15

FElunia pisze:Wieczorem wracając z KCh miałam napisać "Mirusiu, co u Bożenki" i omal nie napisałam "Bożenko, co u Mirusi". Doszłam więc do wniosku, że muszę iść spać, a nie pisać na forum :mrgreen:

wieści z domku Bożenki miałam jakieś 3 tygodnie temu, mała rządzi, przecież to jej prawo bo najmniejsza i najmłodsza :wink:
zaczepia duże koty do zabawy choć wiele jej do nich brakuje, nadal malutka, choć je za kilka kotów, waży moze ok kilograma, trochę rośnie ale bardzo powoli, ważne ,że jej nic nie dolega, tylko Duzi muszą na nią uważać w łóżku :)
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lut 02, 2016 10:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Ewa L. pisze:Rudziu no co się wygłupiasz nie choruj nam tu. Prezesowa musi czuwać. :mrgreen: :ok:

no niestety u niej geny po ojcu się odezwały, jak to powiedział wet :(
ale poradzimy sobie :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lut 02, 2016 11:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

barbarados pisze:Za zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dawaj fotki :mrgreen:

a proszę bardzo :)

Kaja jedzie na wycieczkę
Obrazek

no i gdzie ten śnieg :(
Obrazek

co to za zima :(
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lut 02, 2016 11:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

objechaliśmy Ustroń, Wisłę, Szczyrk i śniegu prawie nie ma, choć stoki narciarskie naśnieżone i są tłumy ludzi
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lut 02, 2016 11:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Super że wycieczka sie udała i Kaja zmieniła klimat :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 02, 2016 11:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Ewa L. pisze:Super że wycieczka sie udała i Kaja zmieniła klimat :ok:

szkoda tylko ,ze nie było możliwosci gdzieś dłuzej pochodzić, bo tam gdzie mozna było stanąć to były tłumy ludzi :( bo to była sobota, albo płatne parkingi, w jednym miejscu nawet 8 zł, nieźle przesadzili
ale ogólnie pooglądaliśmy trochę zieleni
Obrazek

mir.ka

Post » Wto lut 02, 2016 11:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Bardzo fajna wycieczka!
Wiesz jest okres ferii wiec wszędzie bedzie duzo ludzi.

Kaja i jej czupryna jest świetna :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 02, 2016 15:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Oj też bym chciała pojechać w góry...
"Kaja jedzie na wycieczkę" :D
Rudziu biedna i Ciebie dopadło "zimno" :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lut 02, 2016 18:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Kocham góry, więc zazdroszczę wycieczki :)

Zdrówka dla kocinki życzę!

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

[poprzednia][następna]