Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 31, 2016 12:45 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

waanka pisze::?: :?: :?: :strach:

OD TEGO SIĘ MOJA CHOINKA NIE ROZBIERZE SAMA.... :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Po obiedzie sie za nia biore....bo to już nie jest śmieszne :roll: :roll: :roll:
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Nie sty 31, 2016 13:30 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga - nie wpadaj w panikę. Koty powinny jeść twarde rzeczy, dlatego też chrupy są twarde. tyle, że większość kotów łyka je w całości, bądź raz rozgryzie.
Kości to szczyt marzeń, ale widzę, jak Kiciusia i Pietruszka dzielnie walczą z dużymi kawałkami mięsa. Gucio i Miska takich w ogóle nie ruszą.
Miśka ma prawie 9 lat, ząbki w absolutnym porządku.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie sty 31, 2016 16:35 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

A ja dojrzewam do BARFa, ten proces u mnie przyspiesza sam kot, który mokrą je niechętnie, a za surowym się ogląda ;). Tyle, że jak ja będę barfować na studiach? ;p

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Pon lut 01, 2016 10:03 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Ty$ka pisze:A ja dojrzewam do BARFa, ten proces u mnie przyspiesza sam kot, który mokrą je niechętnie, a za surowym się ogląda ;). Tyle, że jak ja będę barfować na studiach? ;p

...u mnie suche lubią Klara pochłania purizon w zawrotnym tempie Kiciunia też nie ma nic przeciwko niemu :wink: Surowe jedzą ale sparzone....hmm...ale to zależy od dnia......puszka też zależy coś tam zjedzą ale nie raz potrafie po przyjściu z pracy wyrzucić bo stało od rana.....a są dni że chwila i nie ma...... :201461
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lut 01, 2016 10:06 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....a to Kiciunia ze zdjęciem ,,dalekiego kuzyna od strony Taty,, :mrgreen:

Obrazek :kotek:

Obrazek

agamalaga

Post » Wto lut 02, 2016 9:50 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

co sądzicie o tej karmie?...Orijen Regional Red......chciałam kotom troche zmienić menu...urozmaicić......cały czas podaje im wszystkie purizony i drobiowo-rybnego applawsa ...... :kotek:
Obrazek

agamalaga

Post » Wto lut 02, 2016 18:34 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Orijen jest ok.
Mój też kocha suche, ale ja suchego nienawidzę :twisted: Więc kotek musi się męczyć puszkami. ;p

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Śro lut 03, 2016 1:15 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga -six fish Orijena to szlagier na pół wioski. Jak kupiłam na próbę w sklepie, to ludzie w autobusie odsuwali się ode mnie na na prawdę dużą odległość :lol: :lol:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lut 03, 2016 9:18 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:Aga -six fish Orijena to szlagier na pół wioski. Jak kupiłam na próbę w sklepie, to ludzie w autobusie odsuwali się ode mnie na na prawdę dużą odległość :lol: :lol:

....Izka ja myślałam o tym Orijen red....ona jest z dziczyzny.......ta jest,, bezrybna,, :wink: ......
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lut 07, 2016 16:27 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...u nas bez zmian....kociej miłości brak :cry: :cry: :cry: niedługo walentynki może w Kiciuni się coś obudzi...Klara jest naprawde bezkonfliktowa , bezszelestnie się przemieszcza...nie wadzi nikomu a ten ma jeszcze jakieś problemy :twisted: :twisted: :twisted: ....NIestety nie mam takich zdjęc jak EWA z Hanibalem i Mruczuśiem ( COŚ PIĘKNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) U MNIE TO RACZEJ WYGLĄDA TAK....kazdy patrzy aby niespodziewanie przyłożyć drugiemu!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :placz:

Spiąca Klara tez nie raz jest problemem....Kiciunia musi ,,pomachać ,,łapką :twisted:

....a jak na krzyczę na niego to zejdzie.....ale Jej nie opuści..... :?

.....i tak to wygląda......ech..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lut 07, 2016 16:38 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...Jeszcze jedna sprawa....w poniedziałek zamawiam zooplusa.....bo kończy mi się purizon....mam kupić tego Orijena red-a dla odmiany aby zmieszac im z purizonem? czy nie kombinować??? :roll:
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lut 07, 2016 17:03 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Kuciuni przydałoby się przeszkolenie z dobrych manier u Hannibala :mrgreen:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie lut 07, 2016 17:08 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

waanka pisze:Kuciuni przydałoby się przeszkolenie z dobrych manier u Hannibala :mrgreen:

za dobrze w ,,D,, i mu się w łbie poprzewracało!!!!!!!!!! On taki duży Ona maleńka powinien o nią dbać no nie? :oops:
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lut 07, 2016 17:15 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Kiciunia przypomina mało rozgarniętego podrostka, podrywającego dziewczyny na tzw. końskie zaloty :ryk:
Ale zdjęcie Klarci z tymi łapinkami w górze - no mistrzostwo :lol: :1luvu: Nie dałabym jej tak poleżeć - zamęczyłabym :mrgreen:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie lut 07, 2016 17:21 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

waanka pisze:Kiciunia przypomina mało rozgarniętego podrostka, podrywającego dziewczyny na tzw. końskie zaloty :ryk:
Ale zdjęcie Klarci z tymi łapinkami w górze - no mistrzostwo :lol: :1luvu: Nie dałabym jej tak poleżeć - zamęczyłabym :mrgreen:

Ona spi ze mną...i jak już zasnie to właśnie taką poze przybiera...wygląda jak dzieciątko malenkie...jest taka malutka ...nosek ma mikroskopijny w porównaniu z Kiciunią jest delikatna i cichutka....Mój skarbek....a TEN :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: JESZCZE MA PROBLEM WIECZNY NIC MU NIE PASUJE I SIE JEJ CZEPIA NON STOP!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

agamalaga

[poprzednia][następna]