Ale idąc za radą Satirry,będę sypać/kłaść ile wlezie i poobserwuję...może faktycznie najadają się na zapas
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Polina pisze:gatiko pisze:Taka rozwarstwiona , czy jak to nazwać. Czasami mniej,a czasami bardziej.
U mnie też taka jest, przypuszczam, że właśnie po Purizonie. Ona nie jest w sumie brzydka, tylko robią się czasami takie przedziałki jak u brytków. I jeszcze na grzbiecie czasami się tak zjeża, jakby była mokra czy coś. Widział to wet, orzekł, że wszystko w jak najlepszym porządku. Moja kota ma sierśc specyficzna, jak u królika, jest ciut dłuższa mi taka mięciuteńka. Może to specyfika sierści, nie wiem.
gatiko pisze:Polina pisze:gatiko pisze:Taka rozwarstwiona , czy jak to nazwać. Czasami mniej,a czasami bardziej.
U mnie też taka jest, przypuszczam, że właśnie po Purizonie. Ona nie jest w sumie brzydka, tylko robią się czasami takie przedziałki jak u brytków. I jeszcze na grzbiecie czasami się tak zjeża, jakby była mokra czy coś. Widział to wet, orzekł, że wszystko w jak najlepszym porządku. Moja kota ma sierśc specyficzna, jak u królika, jest ciut dłuższa mi taka mięciuteńka. Może to specyfika sierści, nie wiem.
Polina, zmieniłaś karmę suchą, czy dalej jedziesz na Purizonie ? Jak sierść na dzień dzisiejszy ?
rudalia pisze:Co kupić, Purizon rybny lub jagnięcina i ryba czy Orijen Regional Red? Purizon wszystkie koty bardzo lubią i chętnie jedzą (poza kurczakowym, ten już nie tak chętnie) ale boję się, że może im się znudzić. Tego Orijena jeszcze nie miały, ma dobre opinie, ale te wszystkie zioła w składzie...? I czy będzie smakowało? Nie chciałabym się wkopać jak z Applawsem do którego musiałam zmuszać niemalże przemocą.
Aaaśka pisze:Ja kupuję Orijen Regional Red tylko od czasu do czasu, ze względu na cenę. Głównie jedzą kurczakowego Orijena przerywanego co jakiś czas, żeby im się nie znudził, Applawsem czy Purizonem. Nie było do tej pory problemu. Z suchej karmy to tylko PoN-em wzgardziły - nawet wymieszanego 1:3 z inna karmą nie chciały jeść. Za to przy mokrym nadrabiają w wybrzydzaniu - im lepsza karma, tym bardziej niejadalna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości